Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Edit Vansweevelt
     
 
Pollenekker 1, 5541 DC
Show on map
id117000616281
Other search results for: Vansweevelt
REQUEST TO REMOVE- Vansweevelt Makelaars
https://www.vansweevelt.be/

Vansweevelt Makelaars verkoopt vastgoed in de regio Kempen. 23 medewerkers verkopen immo via de kantoren te Turnhout, Geel, Mol en Herentals. 

REQUEST TO REMOVEIMMOSCOOP - Vansweevelt Makelaars in Turnhout
https://www.immoscoop.be/immokantoor/31/vansweevelt-makelaars

Vansweevelt Makelaars is actief in de vastgoedsector in de ruime omgeving van Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. Met ons hoofdkantoor te Turnhout en bemande kantoren te Herentals en Geel bestrijken we de ganse regio van de Kempen. 

REQUEST TO REMOVEVANSWEEVELT H. | Militairen van Diest in de Groote Oorlog
https://groote-oorlog-diest.jouwweb.nl/vansweevelt-h

Vansweevelt vond reeds de dood de eerste dag van de gevechten op 16 oktober 1914 in Beerst. Hij werd daar waarschijnlijk begraven door de Belgische soldaten of burgers. Maar de volgende dag werd Beerst ingenomen. Na de oorlog begon een heuse zoektocht gedaan naar het graf van Vansweevelt. Voor een meer gedetailleerd verslag klik hier. 

REQUEST TO REMOVEWielrenner Ronny Vansweevelt overleden - Truineer
https://www.truineer.be/2020/06/wielrenner-ronny-vansweevelt-overleden/

De Limburgse wielerwereld wordt met verstomming geslagen bij het bericht dat Ronny Vansweevelt is overleden. Ronny is de jongere broer van gewezen Luik-Bastenaken-Luik-winnaar Valère Vansweevelt. Ronny had net als zijn broer bijzonder veel talent en kon een aardig stukje bergop rijden. Hij behaalde ontelbare overwinningen en nam in 1984 samen met Carlo Bomans voor België … Continued 

REQUEST TO REMOVEVansweevelt Makelaars (@vansweevelt_makelaars) • Instagram ...
https://www.instagram.com/vansweevelt_makelaars/

585 Followers, 958 Following, 78 Posts - See Instagram photos and videos from Vansweevelt Makelaars (@vansweevelt_makelaars) 

REQUEST TO REMOVERonny Vansweevelt († 17/06/2020) | Inmemoriam
https://www.inmemoriam.be/nl/2020-06-17/ronny-vansweevelt/

Ronny Vansweevelt, Woonplaats: Hasselt, Geboren: 03/08/1962 Hasselt, Overleden: 17/06/2020 Hasselt 

REQUEST TO REMOVEValère Vansweevelt - MEMOIRES - GEDENKSCHRIFTEN
https://arnoseyn.blogspot.com/2018/03/valere-van-sweevelt.html

Vansweevelt: “Voor Luik verdiende ik bij Smith’s 15.000 frank (375 euro) per maand. Na mijn zege werd dat verdubbeld naar 30.000 frank (750 euro). Dat was veel geld in die tijd”, verheft Valère zijn stem. “Het prijzengeld in 1968 bedroeg 12.000 frank (300 euro). 

REQUEST TO REMOVEValere Van Sweevelt - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Valere_Van_Sweevelt

Valere Vansweevelt (Kuringen, 15 april 1947) is een voormalig Belgisch wielrenner.. Prof van 1968 tot 1973, kwam in 1968 als nationaal kampioen bij de amateurs over naar de profs en stond te boek als een groot talent, wat hij in zijn eerste jaar direct waar wist te maken door onder andere Luik-Bastenaken-Luik te winnen. Hij kon echter nooit bevestigen en zou al in 1973 na zes jaar een punt ... 

REQUEST TO REMOVERechter beveelt internering van ex-wielrenner Ronny ...
https://www.gva.be/cnt/oid155786/archief-rechter-beveelt-internering-van-ex-wielrenner-ronny-vansweevelt

Ronny Vansweevelt moet opdraaien voor de schade die tijdens de achtervolging werd aangericht in het verkeer. Dat is zo'n 357.314 frank (8.857,58 euro). De schade die de kogels van de agenten ... 

REQUEST TO REMOVEImmo te koop - Vansweevelt Makelaars
https://www.vansweevelt.be/te-koop

Vastgoed, zowel huizen, appartementen, bouwgronden als commercieel en industrieel te koop via Vansweevelt Makelaars. 

REQUEST TO REMOVEHandboek Verbintenissenrecht door Thierry Vansweevelt ...
https://www.managementboek.nl/boek/9789400010833/handboek-verbintenissenrecht-thierry-vansweevelt

Zij is lid van de onderzoeksgroep Persoon en Vermogen. Voorts is zij auteur van talrijke publicaties in deze domeinen, waaronder (samen met Thierry Vansweevelt) het “Handboek Buitencontractueel Aansprakelijkheidsrecht” dat in 2009 werd uitgegeven. In 2004 startte ze als advocaat aan de balie van Brussel in het kantoor Thelius. 

REQUEST TO REMOVEStamboomzoeker.nl - VANSWEEVELT - Zoekresultaten stamboom ...
https://www.stamboomzoeker.nl/?a=search&fn=maria&sn=vansweevelt&np=1&bp=

Zoekopdracht beperken tot genealogieonline.nl/stamboom-saenen; Zoekopdracht beperken tot alle stambomen behalve genealogieonline.nl/stamboom-saenen; Zoeken naar deze ... 

REQUEST TO REMOVEFranciscus Vansweevelt (1844-????) » Stamboom Kennes Ed ...
https://www.genealogieonline.nl/stamboom-kennes/I10145.php

Franciscus Vansweevelt is geboren op 16 mei 1844 in Schaffen, Vlaams-brabant, Belgie, zoon van Juliaan Vansweevelt en Veronica Vanzonhoven. Hij is getrouwd op 14 april 1874 in Schaffen, Vlaams-brabant, Belgie met Josephine Schrijvers. Deze informatie is onderdeel van van op Genealogie Online. 

REQUEST TO REMOVEVansweevelt - Wij blijven doorgaan
https://wijblijvendoorgaan.be/onderneming/wijblijvendoorgaan--Turnhout--non_food/item/586618167/Vansweevelt

Vansweevelt Makelaars is reeds 30 jaar actief en met 4 kantoren actief vertegenwoordigd in de ruime regio van Turnhout, Herentals, Geel en Mol. Sinds de oprichting in 1989 is de organisatie blijven groeien. 20 medewerkers zetten zich vanuit onze kantoren in Turnhout, Geel, Herentals, Mol dagelijks in voor uw de verkoop en beheer van uw eigendom(men). 

REQUEST TO REMOVERechter beveelt internering van ex-wielrenner Ronny ...
https://www.gva.be/cnt/oid155786

Ronny Vansweevelt moet opdraaien voor de schade die tijdens de achtervolging werd aangericht in het verkeer. Dat is zo'n 357.314 frank (8.857,58 euro). De schade die de kogels van de agenten ... 

REQUEST TO REMOVEkenneth-vansweevelt.be
https://kenneth-vansweevelt.be/

Kenneth Vansweevelt - Academische Rijkunst. De kunst van het rijden is het weglaten van de overbodige communicatie. Maak kennis met mijn filosofie. Een gedegen stapsgewijze opleiding voor iedere ruiter en ieder paard. Verwerf inzichten in de psychologie van het paard. 

VansweeveltPollenekker 15541 DCReuselNoord-Brabant+32 14 41 42 42 https://static.tuugo.nl/images/770/746/vansweevelt_.jpg https://static.tuugo.nl/images/770/746/vansweevelt_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.