Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  About Us

  Als u op zoek bent naar een hoogwaardige zorgwoning of mantelzorgwoning om te kopen, dan is UnitDirekt uw ideale partner. Wij bieden een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorgwoningen en mantelzorgwoningen op maat die voldoen aan al uw behoeften.

  Onze woningen zijn ontworpen om comfort, veiligheid en kwaliteit te bieden, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw dierbaren in goede handen zijn. Of u nu op zoek bent naar een volledig aangepaste woning, of een woning die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen de juiste keuze te maken.

  Met ruim 35 jaar ervaring, zijn wij uw betrouwbare partner voor het kopen van een zorgwoning of mantelzorgwoning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen om de juiste keuze te maken voor uw dierbaren.

       |   Our company in social networks

 •  Evaluations of UnitDirekt:
 •  

  Statistics:

  18times viewed
  1215times listed
  0times contacted
 
Edisonweg 26, 3752 LV
Show on map
id117000620180
UnitDirektEdisonweg 263752 LVBunschoten-SpakenburgUtrecht+31 (0)33-2301938 https://static.tuugo.nl/images/613/759/unitdirekt__.jpg https://static.tuugo.nl/images/613/759/unitdirekt__.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.