Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Uitgeverij KokBoekencentrum
     
 •  

  About Us

  KokBoekencentrum Uitgevers is de marktleider op het gebied van christelijke boeken, tijdschriften en online platforms. Dit betekent dat we uitgaven maken voor mensen voor wie geloof, de Bijbel, spiritualiteit en christelijke traditie waardevol zijn, maar ook voor lezers die zichzelf niet als gelovig bestempelen of openstaan voor andere religieuze tradities. KokBoekencentrum doet dit al meer dan honderd jaar.

     |   Our company in social networks

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 08:30 to 17:00
  Tuesday: 08:30 to 17:00
  Wednesday: 08:30 to 17:00
  Thursday: 08:30 to 17:00
  Friday: 08:30 to 17:00
  Saturday: Closed
  Sunday: Closed
 •  Evaluations of Uitgeverij KokBoekencentrum:
 •  

  Statistics:

  13times viewed
  45times listed
  0times contacted
 
Herculesplein 96, 3584 AA
Show on map
id117000617493
Other search results for: Uitgeverij KokBoekencentrum
REQUEST TO REMOVEUitgeverij zoeken in Nederland met deze handige tool ...
https://www.pumbo.nl/blog/boek-uitgeven/uitgeverij-zoeken-in-nederland

04-01-2019 · Een uitgeverij bepaalt wel of er een markt is voor jouw boek. Ook zorgt een goede uitgever voor een professionele redactie: jouw teksten worden nog eens kritisch bekeken. Je kunt feedback verwachten op het verhaal, de indeling, zinsopbouw en jouw woordkeuze. 

REQUEST TO REMOVEWie zijn wij? - Uitgeverij Brandt
https://uitgeverijbrandt.nl/

Uitgeverij Brandt is een nieuwe, bewust kleine, onafhankelijke uitgeverij van literaire fictie en non-fictie. Oprichter Paul Brandt werkte eerder als redacteur voor de uitgeverijen Schuyt & Co, Thomas Rap en tot 2014 als hoofdredacteur van Nijgh & Van Ditmar. 

REQUEST TO REMOVEUitgeverij stripboeken • Uitgeverij L
https://www.uitgeverijl.nl/

22-04-2021 · Uitgeverij van stripboeken zoals Storm, Eppo, Douwe Dabbert en Agent 327. Verkrijgbaar in de boekhandel en online op UitgeverijL.nl. 

REQUEST TO REMOVEWelke uitgeverij geeft uw boek uit?
https://uitgeverijgezocht.nl/

Welke uitgeverij geeft uw boek uit? Voor auteurs is het vaak een hele zoektocht voordat ze een uitgeverij gevonden hebben die hun boek wil uitgeven. Vaak wordt een manuscript afgewezen en weet je als auteur niet waarom. Met deze gratis test wordt duidelijk bij welke uitgeverij jouw manuscript het meeste kans maakt. Ga naar de test. 

REQUEST TO REMOVEBoeken - Uitgeverij Aspekt
https://uitgeverijaspekt.nl/

Bevlogen Bedriegers - Uitgeverij Aspekt. uitgeverijaspekt.nl. Van de waarheid is nooit iemand rijk geworden, maar van de leugen wel. Charlatans liegen en bedriegen een fortuin bij elkaar: een fortuin aan geld, aan roem of aan invloed. 

REQUEST TO REMOVEUitgeverij Prometheus
https://uitgeverijprometheus.nl/

Maandag, 31 mei 2021. De Duitse vertaalrechten van Ik ga leven, de autobiografische debuutroman van Lale Gül, zijn verkocht aan de literaire uitgeverij Suhrkamp. Het boek zal deel uitmaken van hun Nova serie. De Duitse pers was al langer geïnteresseerd in de jonge auteur en zo verschenen er de afgelopen weken verschillende interviews met Gül ... 

REQUEST TO REMOVEUitgeverij of afzetterij? - Pumbo.nl
https://www.pumbo.nl/blog/boek-uitgeven/uitgeverij-afzetterij

10-06-2016 · Uitgeverij of afzetterij? In dit artikel leggen we uit hoe de markt in elkaar zit en waar je op moet letten als je in gesprek gaat met een uitgeverij. 

REQUEST TO REMOVEHome - Uitgeverij de Parel
https://uitgeverijdeparel.nl/

Uitgeverij de Parel is de uitgeverij van de parels onder de boeken en inmiddels niet meer weg te denken uit het boekenlandschap. Sinds de uitgeverij in september 2015 startte, stelt ze alles in het werk om de mooiste uitgaven voor jong en oud te maken en op de markt te … 

REQUEST TO REMOVENieuws | Uitgeverij HetMoet
https://www.uitgeverijhetmoet.nl/

Uitgeverij HetMoet groeit, maar wil nog harder groeien! We zoeken dus versterking.. Ben jij vanaf 1 september zes maanden beschikbaar voor 1-3 dagen per week? Dan kijken we uit maar je bericht! Stuur een mail met daarin wie je bent, wat je leest en wat je ambities en krachten zijn naar info@uitgeverijhetmoet.nl t.a.v. Elte Rauch. Kijk hier voor de volledige vacature. 

REQUEST TO REMOVEUitgeverij Balans
https://www.uitgeverijbalans.nl/

Uitgeverij Balans is een zelfstandige uitgeverij en geeft hoogwaardige non-fictie uit over maatschappelijk relevante onderwerpen als geschiedenis, politiek, economie, (auto)biografie, journalistiek, cultuur, religie, ethiek en psychiatrie 

Uitgeverij KokBoekencentrumHerculesplein 963584 AAUtrechtUtrecht088 700 2600 https://static.tuugo.nl/images/134/337/uitgeverij_kokboekencentrum_.jpg https://static.tuugo.nl/images/134/337/uitgeverij_kokboekencentrum_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.