Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Thuys Eten en Drinken
     
Close X

Thuys Eten en Drinken
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  Wij heten je van harte welkom in Thuys! Eten, drinken, loungen, terras, cafetaria, catering, verjaardagen, personeelsfeestjes, walkingdinner en nog veel meer.
  Thuys bevindt zich onder de rook van Gorinchem en landelijk gelegen in de Alblasserwaard. Het hele jaar door kan je genieten in het sfeervolle eetcafé van onze gevarieerde kaart met volop keus in betaalbare gerechten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze bar.

     |   Our company in social networks

 •  

  Payment Options:

  • Master Card
  • Cash
  Others: Invoice
 •  

  Opening Hours:

  Monday: Closed
  Tuesday: Closed
  Wednesday: 12:00 to 20:30
  Thursday: 12:00 to 20:30
  Friday: 12:00 to 21:00
  Saturday: 12:30 to 21:00
  Sunday: 15:00 to 20:00
 •  Evaluations of Thuys Eten en Drinken:
 •  

  Statistics:

  47times viewed
  701times listed
  0times contacted
 
Zandkade 14A, 4209BC
Show on map
id117000616055
Other search results for: Thuys Eten en Drinken
REQUEST TO REMOVEHome - Brasserie Thuys
https://brasseriethuys.nl/

Bij Brasserie Thuys in het centrum van Sint Michielsgestel, kunt u in een huiselijke sfeer genieten van een kopje koffie, smakelijke lunch, heerlijk diner of gezellige borrel. Momenteel door de maatregelen van COVID-19 zijn wij enkel geopend voor het afhalen van onze maaltijden en onze LekkerThuys Corner. Hapje eten? U bent van harte welkom […] 

REQUEST TO REMOVEWelkom bij Thuys Eten & drinken
http://www.thuysinschelluinen.nl/

Thuys eten & drinken. I.v.m. de laatste ontwikkelingen rondom het corona virus nemen wij serieuze maatregelingen. Wij kunnen op donderdag t/m zondag bij u aan … 

REQUEST TO REMOVECafe Thuys Heeze
https://www.thuysheeze.nl/

Cafe Thuys Heeze, Wij hopen u een plek te bieden waar het gezellig vertoeven is, u een praatje maakt en heerlijk luncht en dineert in ons restaurant gedeelte. 

REQUEST TO REMOVEThuys - Thuys - Thuys in wonen en slapen
https://www.thuysinwonenenslapen.nl/

Thuys in wonen en slapen voor de stoffering van uw huis maar ook voor de inrichting van uw slaapkamer. 

REQUEST TO REMOVEBegeleid wonen | Thuys, Baarle-Nassau
https://thuyszorg.nl/

Bij Thuys ben je aan het juiste adres wanneer je begeleid wilt wonen in een gezellige omgeving. In ons begeleid wonen huis in Baarle-Nassau, Noord-Brabant, woon je samen met 5 andere jongvolwassenen. Samen met deze bewoonsters en de zorgouders onderneem je veel verschillende activiteiten en ga je er regelmatig op uit. 

REQUEST TO REMOVEThuys – Bloemen en meer!
https://www.thuysboekelo.nl/

Thuys, is een dorpswinkel in het mooie Boekelo en is gevestigd sinds 9 mei 2014. Voorheen een soortgelijke winkel sinds 1970. Een winkel met hoofdzakelijk bloemen en planten. Vanaf het begin opgebouwd tot een bedrijf met zeer enthousiaste medewerkers waar klanten graag komen. 

REQUEST TO REMOVEHome - Onz Thuys
https://www.onzthuys.nl/

Onz Thuys Kasten Nieuw binnen Unieke items Sale Stoelen Tafels Verlichting Woonaccessoires Sfeer Contact ‹ › Openingstijden . Vrijdag 15:00- 21:00 uur. Zaterdag 12:00-17:00 uur. Zondag 12:00-17:00 uur . Hoogglans dressoir klein ... 

REQUEST TO REMOVEThuys
https://www.thuys.info/

01 AAP. Deze ruime half vrijstaande woning met een inhoud van ongeveer 600m3 is prachtig gelegen op een riant kavel van 332m2. Parkeren dicht bij de woning is nooit een probleem want er is een parkeerplaats voor u gereserveerd in het nieuw hoogwaardig aan te leggen openbaar gebied. 

REQUEST TO REMOVEMenukaart restaurant Thuys
http://www.thuysinschelluinen.nl/restaurant

Kom gezellig eten in het restaurant van Thuys. Bekijk de menukaart met o.a. bar- en borrel bites, en onze drie gangen menu's. Reserveer gemakkelijk online! 

REQUEST TO REMOVERestaurant Bij Ons Thuys
https://www.bijonsthuys.nl/

Home. Achter de dijk, direct aan de Waddenzee vind je op het Recreatiepark restaurant Bij Ons Thuys. Een mooi gelegen locatie waar je terecht kunt voor een bakje koffie met taart, een lunch, een rustig gelegen terras voor een borrel met hapje erbij of in de avond een lekker hapje eten. 

Thuys Eten en DrinkenZandkade 14A4209BCSchelluinenZuid-Holland0183-623073 https://static.tuugo.nl/images/5/78/thuys_eten_en_drinken.jpg https://static.tuugo.nl/images/157/334/thuys_eten_en_drinken.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.