Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Taxi van Dijk B.V.
     
 •  

  About Us

  Iedere dag gaan we de uitdaging aan om onze kwaliteiten, diensten en service nóg verder te optimaliseren, waarbij u als klant altijd centraal staat. Ons doel is om Taxi en Touringcar van Dijk verder, op een gezonde wijze, te doen groeien door constant te blijven investeren in uw mobiliteit. Ons wagenpark telt inmiddels ruim 130 van de modernste jonge voertuigen. En ongeacht hoe groot wij worden, u zult bij ons altijd een persoonlijke benadering ervaren via uw vertrouwde aanspreekpunten.

       |   Our company in social networks

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 06:00 to 13:00
  Tuesday: 06:00 to 13:00
  Wednesday: 06:00 to 13:00
  Thursday: 06:00 to 13:00
  Friday: 06:00 to 12:30
  Saturday: 07:00 to 16:00
  Sunday: 07:00 to 13:00
 •  Evaluations of Taxi van Dijk B.V.:
 •  

  Statistics:

  21times viewed
  296times listed
  0times contacted
 •  

  Keywords:

  Transportation, Special Transportation Services, Taxi, Transportation Cuijk, Special Transportation Services Cuijk, Taxi Cuijk

  Taxi van Dijk B.V. - Cuijk - Noord-Brabant - https://taxivandijk.nl

 
Spinding 3, 5431 SN
Show on map
id117000616143
Other search results for: Taxi van Dijk B.V.
REQUEST TO REMOVEHome - Taxi.nl
https://www.taxi.nl/

De eerste online taxicentrale van Nederland sinds 1996 Een taxi reserveren doet u bij Taxi.nl! U voert het vertrekadres, de bestemming en de vertrektijd in en uw ritprijs wordt direct weergegeven. Op het gewenste vervoersmoment staat de taxi voor de deur. Ons uitgebreide taxinetwerk van gecertificeerde chauffeurs biedt u zekerheid van veilig vervoer wanneer u […] 

REQUEST TO REMOVETaxi | Rijksoverheid.nl
https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/taxi

Taxi's en het coronavirus. Per 1 juli is het dragen van een niet-medisch mondkapje in de taxi verplicht. Lees welke maatregelen u en de taxivervoerder moeten … 

REQUEST TO REMOVETaxi Electric - 100% elektrisch taxibedrijf in Amsterdam
https://www.taxielectric.nl/

Ik ben Taxi Electric. Ik stuur aan op een betere toekomst. Daarom rijd ik op 100% groene stroom. Al sinds 2011. Ik sta voor kwaliteit. Persoonlijk, zorgzaam, beleefd. Terwijl u ontspant of even doorwerkt. Ik rijd voor mensen. Ik voel me betrokken bij mijn gasten maar ook bij mijn omgeving. En ik ben transparant. U weet wat u kunt verwachten. 

REQUEST TO REMOVETaxi (vervoer) - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Taxi_%28vervoer%29

Een taxi is een door een chauffeur bestuurd vervoermiddel dat op afroep een of meer reizigers vervoert op een door de reiziger zelf gewenst tijdstip en traject, op basis van een vast bedrag per afstandseenheid of een vooraf overeengekomen ritprijs.  

REQUEST TO REMOVEStichting Taxus Taxi - Home
https://taxustaxi.nl/

Steun Taxus Taxi met een gift. De taxus ophaaldienst die wij u bieden is gratis. Het staat u vrij ons een gift te doen. Dit is echter geen vereiste om gebruik te kunnen maken van onze service. Lees hier waarom wij uw gift goed kunnen gebruiken. 

REQUEST TO REMOVETaxi bestellen in heel Nederland - Boek je taxi online ...
https://sneleentaxi.nl/

Een taxi bestellen in heel Nederland. Met sneleentaxi reis je van en naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in Duitsland en België. Het boekingsplatform matcht dagelijks vele reizigers met een van de 5.000 aangesloten taxichauffeurs. 

REQUEST TO REMOVEHet Uber-platform verkennen | Uber
https://www.uber.com/nl/nl/

Bekijk hoe je via het Uber-platform en de Uber-apps meer omzet maakt, eten bestelt, ritten van en naar het werk maakt, ritten aanvraagt en makkelijk zakelijke ritten plant. 

REQUEST TO REMOVEBoek nu uw taxi voor in de Bollenstreek, Leiden of ...
https://www.taxibrouwer.nl/

Zomeractie: met Taxi Brouwer naar Schiphol. Het is weer zomervakantie! Wij brengen u graag in de maanden juli en augustus voor ons speciale actietarief naar Schiphol. Afhankelijk van uw bagage en reisgezelschap brengen wij u per luxe taxi, stationwagon of met een van onze luxe (mini)bussen. 

Taxi van Dijk B.V.Spinding 35431 SNCuijkNoord-Brabant0485 337 000 https://static.tuugo.nl/images/313/313/taxi_van_dijk_b.jpg https://static.tuugo.nl/images/356/24/taxi_van_dijk_b.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.