Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

SlimstePrijs
     
 •  

  About Us

  Als webshopeigenaar blijft het lastig en tijdrovend om de juiste prijzen van jouw producten bij te houden. Je wilt jezelf niet de markt uit prijzen, maar ook niet onnodig goedkoop zijn. In de snel veranderende e-commerce wereld worden prijzen dagelijks aangepast waardoor je al snel weer achter de feiten aanloopt.

  Altijd de juiste prijs, zowel lager als hoger
  We houden voor jou de concurrentie in de gaten en passen de prijzen daarop aan. SlimstePrijs neemt al het werk uit handen. Wij bouwen de module in de site en bespreken welke marges je minimaal wilt aanhouden. Dit kan je vervolgens zelf ook bijstellen als je hiermee wilt testen. Daarna doet de software zijn werk en kan elke dag automatisch prijzen aanpassen aan naar wat de concurrentie doet, zowel omlaag als omhoog. In veel gevallen zien wij hierdoor zowel een stijging in de conversie als in de gemiddelde marge.

  Het vergelijken van prijzen vindt plaats op basis van EAN-code. Indien je niet beschikt over een EAN-code zijn wij de enige partij die ook kunnen vergelijken op basis van andere variabelen.

 •  Evaluations of SlimstePrijs:
 •  

  Statistics:

  28times viewed
  29times listed
  0times contacted
 
Buitenvaart 2108D, 7905 SX
Show on map
id117000617792
SlimstePrijsBuitenvaart 2108D7905 SXHoogeveenDrenthe https://static.tuugo.nl/images/896/359/slimsteprijs_.jpg https://static.tuugo.nl/images/896/359/slimsteprijs_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.