Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  About Us

  Shaolin Kung Fu Zwolle "The Way of Shaolin"

  LMA rijkserkend docent Martial Arts van de Federatie Oosterse Gevechtskunsten FOG: Douwe ter Horst onderwijst de lessen in zijn sportschool in Zwolle.

  Shaolin Kungfu Zwolle is de sportschool voor de Chinese vechtsport in Overijssel. De school onderwijst het traditionele Shaolin Kung Fu van de Shaolin Monniken van de Chinese Henan provincie.

  De school onderwijst Wapens, Ongewapende Stijlen, Sanda Sanshou Kickboksen, Grondvechten, Zelfverdediging, Chen Tai Chi Chuan en Qi Gong voor de gezondheid.

  Een proefles is altijd gratis en u kunt ook zonder afsrpaak langskomen op de maandag avond aan de Westerlaan 22, 8011CC Zwolle. De lessen zijn van 19:00 tot 21:00.

       |   Our company in social networks

 
Westerlaan 22, 8011CC
Show on map
id117000616280
Other search results for: Shaolin Kungfu Zwolle
REQUEST TO REMOVEShaolin monniken | Boeddhashop
https://www.boeddhashop.nl/shaolin-monniken

Shaolin monniken. Onderstaande monnikken worden Shaolin monniken genoemd. Shaolin staat letterlijk voor 'jong bos'. Shaolin wijdde zijn leven in de tempel om deze te beschermen en behoeden tegen gevaren. Tevens was hij de boodschapper van het Boeddhisme. De Shaolin monniken staan tevens bekend om de zelfverdedigingsvorm 'Kong Fu' die zij ... 

REQUEST TO REMOVEShaolinklooster - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Shaolinklooster

Het shào (少) in "Shaolin" refereert aan de berg Shaoshi (少室山), een van de zeven bergen die het Songshan-gebergte vormen; het is op deze berg waar het klooster is gevestigd. Het woord lín (林) betekent "bos". Het woord sì of shao (寺) betekent "klooster/tempel". De taijiquan meester Zhang Zuyao vertaalde het woord "Shaolin" op incorrecte wijze als "jong bos" of soms als "klein bos". De eerste Shaolintempel werd gebouwd in 495 in Dengfengen is een van de oudste boeddhistische tempels van C… 

REQUEST TO REMOVEBetekenis Shaolin Monnik | Boeddha-beelden.com
https://www.boeddha-beelden.com/betekenis-shaolin-monnik/

Shaolin was een monnik die zijn leven wijdde in de tempel, om deze behoeden en te beschermen tegen gevaren. Shaolin was ook een boodschapper van het Boeddhisme. De Tempel die hij beschermde is tegenwoordig het Shaolin-klooster en staat in China. Shaolin Monniken Beelden die u … 

REQUEST TO REMOVEShaolin Monniken Beelden | Boeddha-beelden.com
https://www.boeddha-beelden.com/overzicht/beelden/shaolin-monniken-beelden/

Shaolin Monniken Beelden Shaolin monniken zijn vaak afbeeldingen van jonge monniken, Shaolin is vrij vertaald ‘jong bos’ en is de beschermer van de tempel. Hij was ook een boodschapper van het boeddhisme. Hieronder vindt u een leuk assortiment aan Shaolin monniken beeldjes. Wil jij de geschiedenis weten van de Shaolin Monnik? Dat kun je hier nalezen. 

REQUEST TO REMOVEShaolin Kungfu Apeldoorn - Zelfverdediging en Vechtsport
https://shaolin-vechtkunst.nl/

Shaolin Kungfu school “He Yong Gan” 荷勇敢 te Apeldoorn wilt een ieder kennis laten maken met Shaolin Kungfu. Het is zowel voor jong als oud. Shaolin Kungfu biedt een ieder mogelijkheden om te leren. Je wordt gezonder, je zit zeker lekkerder in je vel en … 

REQUEST TO REMOVEShaolin - Danla Shaolin Kungfu
https://www.shaolingongfu.nl/shaolin/

Shaolin Gong Fu heeft een geschiedenis van 1500 jaar en is de bakermat van alle huidige krijgskunsten. Het chinese karakter "Shaolin" staat voor jong woud, "Gong" staat voor tijd, als energie, voldoening in het werk en vaardigheid en het karakter "fu" betekent man. 

REQUEST TO REMOVESan Siu Lam Zi (2011) - MovieMeter.nl
https://www.moviemeter.nl/film/73120

21-10-2019 · Shaolin is dankzij de mooie setting, de sterke acteurs en voldoende actie en humor toch nog een aangename film geworden. In het genre is dan wel beter materiaal te vinden, slecht wordt het nooit. Het hoeft niet altijd memorabel te zijn, de kwaliteit is er alvast. 

REQUEST TO REMOVEShaolin Monniken Horen Zien en Zwijgen 15cm kopen ...
https://gerichtekeuze.nl/winkel/tuin-decoratie/boeddha-beelden/shaolin-monniken/

Leuk setje Shaolin Monniken Horen Zien en Zwijgen 15cm voor in huis! De beelden zijn voorzien van prachtige details. Neem snel een kijkje .. 

Shaolin Kungfu ZwolleWesterlaan 228011CCZwoOverijssel+31622410167 https://static.tuugo.nl/images/283/903/shaolin_kungfu_zwolle_.jpg https://static.tuugo.nl/images/663/707/shaolin_kungfu_zwolle_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.