Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Repear Telefoonreparatie Amsterdam iPhone, Samsung & Huawei
     
Close X

Repear Telefoonreparatie Amsterdam iPhone, Samsung & Huawei
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  Repear wilt graag zien dat u met volle plezier genot heeft van welk toestel dan maar ook. Denk hierbij aan een smartphone, tablet of uw smartwatch. Door onze kwaliteiten en ervaring graag te willen delen met onze klanten vindt er bij iedere reparatie, zowel van te voren als daarna, een onderzoek en testproces plaats om achteraf niet voor verassingen te staan.

  De specialisten van Repear beschikken over alle kwaliteiten wat betreft een smartphone, tablet en smartwatches. Door onze geruime kennis en ervaring van de afgelopen 10 jaar in te zetten voor de bezoeker kunnen wij u de beste ervaring geven, namelijk: geen zorgen en geen stress gedurende de reparatie. Dat wij uw zorgen ontnemen is een feit. Om de kwaliteit, service en vertrouwen te waarborgen werkt Repear altijd met originele onderdelen, zodat de kwaliteit van jouw geliefde smartphone, tablet en/of smartwatch behouden blijft.

  Alhoewel wij bekend staan om onze snelle afhandeling waarin wij de meeste telefoons binnen een uur weer werkend hebben, geloven wij in zorgvuldige te werk gaan. Daarom geven we iedere smartphone en apparaat dat bij ons binnenkomt een vooronderzoek. Op die manier weten niet alleen wij maar ook u precies waar u aan toe bent.
  Zodra u akkoord gaat met onze analyse en prijsopgave zullen onze experts direct aan de slag gaan. Tijdens deze reparaties maken wij alleen gebruik van originele onderdelen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van reparatie kits die wij rechtstreeks bij het smartphonemerk kopen. U bent er dan ook zeker van dat uw smartphone 100% aan uw reparatie-eisen voldoet.
  Zodra de reparatie klaar is zullen wij het toestel met een speciaal antibacterieel schoonmaakmiddel onder handen nemen. Wij zullen vervolgens samen met u de reparatie doornemen, zodat u precies weet wat er gedaan is en wat u kunt verwachten.
  Dit alles doen wij binnenshuis. Wij hoeven dus geen taken uit te besteden. Uw telefoon wordt niet weggestuurd naar andere bedrijven waardoor u langdurig uw toestel kwijt bent. In het uitzonderlijke geval dat een reparatie meer dan 3 uur zal duren bieden wij u altijd een simlockvrij leentoestel aan. U bent dus altijd bereikbaar.
  Benieuwd hoe Repear te werk gaat en wat ons de eerste keuze maakt voor particulieren en bedrijven? | Lees hier meer of neem contact op.

     |   Our company in social networks

 •  

  Payment Options:

  • Visa
  • Master Card
  • Cash
  • American Express
 •  

  Opening Hours:

  Monday: 09:30 to 19:30
  Tuesday: 09:30 to 19:30
  Wednesday: 09:30 to 19:30
  Thursday: 09:30 to 19:30
  Friday: 09:30 to 19:30
  Saturday: 09:30 to 19:30
  Sunday: 09:30 to 19:30
 •  Evaluations of Repear Telefoonreparatie Amsterdam iPhone, Samsung & Huawei:
 •  

  Statistics:

  11times viewed
  34times listed
  0times contacted
 
Sarphatistraat 65, 1018EX
Show on map
id117000616913
Repear Telefoonreparatie Amsterdam iPhone, Samsung & HuaweiSarphatistraat 65,1018EXAmsterdamNoord-Holland+31 20 622 3712 https://static.tuugo.nl/images/379/883/repear_telefoonreparatie_amsterdam_iphon.jpg https://static.tuugo.nl/images/570/68/repear_telefoonreparatie_amsterdam_iphon.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.