Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Register Company Netherlands - CompanyNL
     
 
Kleine-Gartmanplantsoen 21/2, 1017 RP Amsterdam
Show on map
id117000614353
Other search results for: Register Company Netherlands - CompanyNL
REQUEST TO REMOVEKwaliteitsregister Paramedici
http://www.kwaliteitsregisterparamedici.nl/

Patiënten, zorgverzekeraars en werkgevers kunnen de registers raadplegen om te zien of een paramedicus is vermeld in het Kwaliteitsregister en daarmee voldoet aan de kwaliteitseisen.  

REQUEST TO REMOVECondoleance.nl - Hét nationaal condoleanceregister
http://www.condoleance.nl/

Maak zelf een nieuw register aan > Maak hier gratis een condoleanceregister aan ter herinnering aan uw eigen dierbare of een bekend persoon.  

REQUEST TO REMOVEUZI-register
https://www.uziregister.nl/

Het UZI-register (Unieke Zorgverlener Identificatie register) is de organisatie die de unieke identificatie van zorgaanbieders en indicatieorganen in de zorg mogelijk maakt.  

REQUEST TO REMOVERegister Craniosacraal therapeuten in Nederland | Register ...
http://www.register-rcn.nl/

Register Craniosacraal therapie Nederland. Het RCN is een Register voor Craniosacraal therapeuten in Nederland.Het RCN vindt het belangrijk dat medische zorg betrouwbaar is en vakkundig wordt uitgevoerd.  

REQUEST TO REMOVEContainerschepen Register
http://www.containershipregister.nl/

Welkom op het Containerschepen Register. Op deze site zijn de technische gegevens van (bijna) alle containerschepen van de hele wereld te vinden.  

REQUEST TO REMOVESERN (Security Expert Register Nederland)
http://sern.nl/

laatste update 15-02-2019 Verwijderd januari-2019 Bijscholing-2018 Welkom op de site van de Stichting Security Expert Register Nederland (SERN).  

REQUEST TO REMOVESMSDIENST REGISTER, Aan- en afmeldcodes voor het aan- of ...
http://www.smsdienstregister.nl/

Op Smsdienst Register vind je een overzicht van sms-diensten en aan- en afmeldcodes van betaalde smsdiensten. Het complete smsdienstenregister om je makkelijk en eenvoudig aan- en af te melden van betaalde sms diensten.  

REQUEST TO REMOVEStichting Register Arbeidsdeskundigen - Home
http://www.register-arbeidsdeskundigen.nl/

De SRA. De Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA) draagt al bijna 30 jaar bij aan de kwaliteitsbevordering van het vak van arbeidsdeskundige.  

REQUEST TO REMOVEAanmelden | Science Café Den Haag
https://sciencecafedenhaag.nl/aanmelden/

Er zijn geen kosten verbonden aan het bezoek van het Science Café. Wel vragen we je om je aan te melden zodat we je de laatste informatie en bevestiging kunnen toe sturen.  

REQUEST TO REMOVEderde - hdekker.info
http://hdekker.info/registermap/derde.html

De officiële mutaties zijn aangebracht t/m 1.5.2014.. NB. Na genoemde datum 1.5.2014 kunnen deze pagina's/registers niet meer op het gebruikelijke niveau bijgehouden worden.  

REQUEST TO REMOVEHome - Dutch Landrover Register
http://www.dlrr.nl/

Het Dutch Land Rover Register heeft als doelstelling, het bij elkaar brengen en een platform te zijn voor eigenaren van Land Rovers die niet meer in productie zijn of van types die niet in serie gebouwd zijn.  

REQUEST TO REMOVELloyd's Register Nederland
http://www.lloydsregister.nl/nl/

Nieuws. 11/06/2018 Vijf valkuilen bij het uitvoeren van uw HAZOP studie. HAZOP - HAZard and OPerability Study, ofwel gevaar- en bedrijfbaarheidsstudie, is een methode voor het identificeren en evalueren van potentiële gevaren en potentiële problemen in de bedrijfsvoering van (delen van) processen.  

REQUEST TO REMOVEAVG Verwerkingen | Rijksoverheid.nl
https://www.avgregisterrijksoverheid.nl/

Website voor privacy registers van de Rijksoverheid. Via onderstaande links vindt u, per departement, de privacy registers. De privacy registers van de verschillende uitvoerende diensten en agentschappen vindt u bij de desbetreffende departementen.  

REQUEST TO REMOVELloyd's Register Nederland - Stoomwezen
http://www.lloydsregister.nl/nl/energy/stoomwezen/

Stoomwezen. Welkom op de site van Lloyd's Register. Op deze pagina kunt u informatie vinden over de overnamen van Stoomwezen. Lloyd’s Register heeft in 1994 het toen inmiddels geprivatiseerde Stoomwezen B.V. gekocht van de Nederlandse overheid.  

REQUEST TO REMOVENIVRE
https://www.nivre.nl/

Weerbaar schade regelen, met oog voor de klant en de expert. Wat doe je als je ergens aanbelt en een man met twee grote grommende honden de deur opent?  

REQUEST TO REMOVEaudicienregister.nl - Wat wij doen...
http://www.audicienregister.nl/

De klachtenregeling is goedgekeurd door het ministerie. De deelnemende organisaties ontvangen nu een bericht met de vraag of ze deelnemen aan de Geschillencommissie StAr of dat men een andere partij kiest.  

REQUEST TO REMOVEBallonregister.nl
http://www.ballonregister.nl/

Op grond van gewijzigde regelgeving inzake privacy, bevat het openbare Nederlands Luchtvaartuig Register niet langer de gegevens van de houder van het luchtvaartuig.  

REQUEST TO REMOVEProfessional Scrum Master (PSM) - computrain.nl
https://www.computrain.nl/cursus/Professional-Scrum-Master-PSM.html

Locatie- en arrangementskosten. Computrain regelt voor u een arrangement bestaande uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen.  

REQUEST TO REMOVERegister Leden - gevaarsbeheersing.nl
http://www.gevaarsbeheersing.nl/?rubriek_id=181&rubriek_subrub=181&module_id=22

Register leden : Hieronder treft u een overzicht aan van alle leden die aangesloten zijn bij het register docent gevaarsbeheersing. U kunt middels de zoekfunctie eenvoudig een lid vinden.  

REQUEST TO REMOVEConstructeursregister
https://www.constructeursregister.nl/

Het Constructeurs Register heeft als doel de bevordering en borging van de vakbekwaamheid en professionele houding van constructeurs en ontwerpers. Daarnaast moet het Register het constructeursvak meer aanzien geven en de constructeur carri re-perspectief bieden.  

Register Company Netherlands - CompanyNLKleine-Gartmanplantsoen 21/2, 1017 RP AmsterdamAmsterdamNoord-Holland(+31) 888387601 https://static.tuugo.nl/images/278/86/register_company_netherlands_.jpg https://static.tuugo.nl/images/278/86/register_company_netherlands_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.