Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Quadrivas Clinic Anita Davidson
     
 
Huikenstraat 11, 6015 RC
Show on map
id117000616164
Other search results for: Quadrivas Clinic Anita Davidson
REQUEST TO REMOVEQuadrivas Therapy: de therapie voor gezonde bloedvaten
https://www.quadrivas.nl/

De Quadrivas Therapy is een zeer intensieve massagetherapie die ingezet wordt om het zelfherstellende vermogen in de verschillende weefsellagen over het hele lichaam, respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, bloedvaten, lymfeklieren/vaten en zelfs het botvlies te activeren en al deze weefsellagen (weer) gezond te maken. 

REQUEST TO REMOVEQuadrivas Eindhoven - Quadrivas Eindhoven
https://www.quadrivaseindhoven.nl/

“Ik ben Rachel, mama van twee prachtige zoons en het gezicht achter Quadrivas Eindhoven. De Quadrivas therapie kwam op mijn pad tijdens mijn zoektocht naar verlichting van mijn lipoedeem. Via via kwam ik uit bij de Quadrivas therapie. Ik heb een afspraak gemaakt en na mijn eerste behandeling voelde mijn benen al zoveel beter dat […] 

REQUEST TO REMOVEQuadrivas Academy
https://www.quadrivasacademy.nl/

De Quadrivas Therapy is een massagetechniek die niet gemakkelijk aan te leren is. In 2012 heb ik met succes de Quadrivas Therapy opleiding afgerond. De beloning is groot nu duidelijk wordt dat er veel met deze bijzondere therapie te bereiken is. Het is met geen andere therapie of geneeswijze te vergelijken. 

REQUEST TO REMOVEFAQ | Quadrivas Academy
https://www.quadrivasacademy.nl/faq-2/

Het vak Quadrivas Therapeut is een prachtig, maar fysiek intensief beroep. Je hebt ongeveer 5 jaar nodig om het vak echt in de vingers te krijgen. Wij willen graag mensen opleiden die het vak voor lange tijd gaan uitvoeren. Je zult dus zelf moeten overwegen of je daar fysiek sterk en gedreven genoeg voor bent. 

REQUEST TO REMOVEQuadrivas – Just Be-You-Ty
https://www.justbeyouty.nl/quadrivas/

De Quadrivas Therapy bevat zeer specialistische handgrepen waarmee een therapeut in staat is om weefsel te ‘ontwarren’ en te ‘openen’ voor een optimale bloedvoorziening. Door diepe zogenaamde ‘aanhaaktechnieken’ traint een therapeut automatisch de onderliggende bloedvaten en wordt de doorstroming in de bloedvaten gestimuleerd. 

REQUEST TO REMOVEQuadrivas Therapy │ Liza van Schijndel
https://quadrivasravenstein.nl/

De Quadrivas Therapy is een bijzondere, intensieve massagemethode die voornamelijk wordt ingezet bij klachten die ontstaan door een slechte doorbloeding. Met de therapie wordt het zelfherstellend vermogen van het lijf geactiveerd en alle weefsellagen worden weer gezond. 

REQUEST TO REMOVEErvaringen van anderen - Quadrivas Eindhoven
https://www.quadrivaseindhoven.nl/quadrivas/ervaringen-van-anderen/

Op deze pagina bieden we een kijkje in de keuken door je de ervaringen van onze clienten te laten lezen. Wat was hun verhaal. Hoe hebben ze de behandelingen bij Quadrivas Eindhoven ervaren. En wat heeft de behandeling gedaan voor hun klachten. We willen jou op deze wijze een zo … 

REQUEST TO REMOVELipoedeem Onder De Aandacht | Quadrivas
https://lipoedeemonderdeaandacht.nl/quadrivas/

De Quadrivas Therapie is een zeer intensieve massagetherapie die ingezet wordt om het zelfherstellende vermogen in de verschillende weefsellagen over het hele lichaam, respectievelijk de huid, het onderhuids bindweefsel, de spieren, bloedvaten, lymfeklieren/vaten en zelfs het botvlies te activeren en al deze weefsellagen (weer) gezond te maken. 

REQUEST TO REMOVELipoedeem: vochtstapeling + vetstapeling + cellulite ...
https://gezondr.nl/lipoedeem-vochtstapeling-vetstapeling-cellulite/

Update Quadrivas Therapy; Dr. Karen Herbst, Tucson Arizona, gespecialiseerd in Adipose Tissue Disorders (stoornissen vetweefsel) doet onderzoek naar Manuele Quadrivas Therapy. Voortgang is te volgen via de blogs op de Quadrivas-site. 3 november 2016 Reageer 

Quadrivas Clinic Anita DavidsonHuikenstraat 116015 RCNeeritterLimburg0628542932
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.