Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Payrollkaart
     
Close X

Payrollkaart
   Not evaluated yet
  •  

    About Us

    Payroll-kaart verbindt u met lokale payroll-providers en payroll-experts met lokale personen. We zien welke payrollfirma's beschikbaar zijn en zijn efficiënt in het uitvoeren van uw taak. We leggen een link tussen u en 5 salarisservicebureaus om een ​​win-winsituatie te creëren. Deze specifieke onderlinge competitie tussen payroll-experts uit uw regio, die willen dat uw opdracht ervoor zorgt dat het tarief veel beter voor u is.

    Payroll-kaart is opgericht door Lara Janssen en Pieter Scheemakers. Ons doel is om een ​​goede maar eerlijke verdeling van taken voor de loonlijst aan te bieden. Als ex-payroll-bedrijf weten we hoe moeilijk het kan zijn om projecten te krijgen die bij ons passen. De sector waarin een payroll-bedrijf wil werken, kan vaak sterk verschillen van wat op komst is. Door u (en uw opdracht) te koppelen aan een payrollprovider die bereid is om met u aan de slag te gaan, maken we een win-winsituatie. Je wint omdat je een kantoor hebt dat graag met je samenwerkt en het loonbedrijf wint, omdat ze een nieuw project hebben dat ze graag willen uitvoeren.

 
Mauritskade 55C, 1092 AD
Show on map
id117000614626
Other search results for: Payrollkaart
REQUEST TO REMOVEPayroll top 100 van Nederland vind je bij Payrollkaart.nl (snel)
https://payrollkaart.nl/

Payrollkaart matcht jou met een payroll bedrijf. Het is de missie van Payrollkaart om jou te koppelen aan een geschikt lokaal payroll bedrijf.Wij hebben een groot netwerk van ondernemers in ieder werkgebied van Nederland en kunnen jou daarom snel koppelen.  

REQUEST TO REMOVEPayrolling wordt in de kaart gespeeld door …
https://www.payroll-eindhoven.com/payrolling-wordt-kaart-gespeeld-onduidelijkheid/

De payrollbranche is onderhevig aan verandering, zo ook qua wetgeving. Lees in dit blog meer over de ontwikkelingen in de branche en blijf op de hoogte. 

REQUEST TO REMOVEID-bewijs - NL Payroll
https://www.nlpayroll.nl/idbewijs/

Kopie ID-bewijs. NL Payroll moet van iedere werknemer een kopie ID-bewijs in haar personeelsdossier opnemen. Dit is wettelijk verplicht. Daarom hebben wij een kopie van uw paspoort of gemeentelijke ID-kaart nodig, voordat we de arbeidsovereenkomst kunnen sturen. 

REQUEST TO REMOVEPayrolling (personeelsbeheer) in Nederland op de …
https://regiobedrijf.nl/payrolling-personeelsbeheer/index.html

Bekijk de nieuwe versie. Profiteer van de nieuwe versie met veel meer bedrijven, meer informatie zoals telefoonnummers en LinkedIn-linkjes en mogelijkheden zoals filters, 3D en exporteren naar Excel. 

REQUEST TO REMOVEPayroll in Maarssen - misterwhat.nl
https://www.misterwhat.nl/utrecht/maarssen/2096_maarssen/payroll

Payroll in Maarssen, - Telefoonnummer, Kaart, Postcode, Adres van Firma's, Bedrijven, Winkels, Kleine Ondernemingen, Professionals, Organisaties - MisterWhat 

REQUEST TO REMOVEOnduidelijkheid op arbeidsmarkt speelt …
https://fd.nl/economie-politiek/1177626/onduidelijkheid-op-arbeidsmarkt-speelt-payrolling-in-de-kaart

Economie & Politiek Onduidelijkheid op arbeidsmarkt speelt payrolling in de kaart. Door de problemen rond de zzp-wet neemt de vraag naar payrollwerknemers in 2017 opnieuw sterk toe 

REQUEST TO REMOVEIdentificatieplicht bij payrolling | Payroll werknemers
https://www.e-payroll.nl/voor-werknemers/identificatieplicht/

Deze regel geldt dus ook wanneer u als werknemer bij E-Payroll op de payroll staat. Zorg daarom dat u op uw werk altijd een geldige ID-kaart of een geldig paspoort bij u heeft. Een rijbewijs is niet voldoende. 

REQUEST TO REMOVE6 meest voorkomende misverstanden over …
https://payned.nl/6-meest-voorkomende-misverstanden-bij-payrolling/

De payroll-branche is voor veel ondernemers nog ondoorzichtig. In gesprekken met ondernemers hoor ik ook dat er veel misverstanden bestaan over payrolling. 

REQUEST TO REMOVEPayrollplaats introduceert met ingang van 2019 …
https://www.payrollplaats.nl/werknemer/cadeaukaart-regeling-voor-werknemers-van-payrollplaats/

28.01.2019 · Via deze kaart kan er (online) gewinkeld worden bij heel veel (grote) retailers, uit eten gegaan worden, het bedrag kan aan een goed doel geschonken worden of de werknemer kan cultuur snuiven. De mogelijkheden met de keuze cadeaukaart zijn vele. 

REQUEST TO REMOVEWat zijn de voor- en nadelen van payrolling | NU …
https://www.nu.nl/ondernemen/4335016/-en-nadelen-van-payrolling.html

NUzakelijk brengt in kaart wat de voor- en nadelen zijn van payrolling. ... 

REQUEST TO REMOVEPayroll Langelo | 4 Betaalbare bedrijven binnen …
https://payrollkaart.nl/plaats/payroll-langelo/

Payroll Langelo. Behoefte aan een ijzersterk payroll bedrijf in Langelo dat bij jouw bedrijf past? Dan ben je op de goede plek. Wij zorgen dat jij die zoekt naar Payroll Langelo verbonden wordt aan de … 

REQUEST TO REMOVEPayroll Scharendijke | 4 top bedrijven binnen 9km
https://payrollkaart.nl/plaats/payroll-scharendijke/

Payroll Scharendijke. Behoefte aan een top payroll bedrijf uit Scharendijke dat bij jouw bedrijf past? Dan ben je op de goede plek. Payrollkaart zorgt dat jij die zoekt naar Payroll Scharendijke verbonden wordt aan een kantoor dat bij je past. 

REQUEST TO REMOVEMedia van Payrollkaart van Payrollkaart P. - …
http://www.tupalo.nl/amsterdam/payrollkaart/media/25810069

Photos and Media of Payrollkaart. Uploaded on woe 03 Apr 2019 05:02:42 UTC. 

REQUEST TO REMOVEHoe kan ik een medewerker aanmelden voor …
https://www.payrollplaats.nl/hoe-meld-ik-een-medewerker-aan-voor-payroll/

Hoe kan ik een medewerker aanmelden voor payroll? U heeft een nieuwe medewerker gevonden en u bent een samenwerking aangegaan met een payroll bedrijf. 

REQUEST TO REMOVEContact opnemen - Payroll, HR, HCM
https://www.adp.nl/contact/

ADP Integratiemodule Payroll & ERP Optimale payroll door unieke integratie met uw bestaande ERP- en HR-systemen ADP RealTime Gebruiksvriendelijke tijds-, aanwezigheid- en roosterplanning ADP Analytics Business Intelligence waarmee je direct aan de slag kunt 

REQUEST TO REMOVEPayroll Provincie Noord Brabant | De Telefoongids
https://www.detelefoongids.nl/payroll/provincie-noord-brabant/3-1/

48 resultaten voor Payroll in Provincie Noord Brabant. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids & Gouden Gids » 

REQUEST TO REMOVEOpeningsuren Payroll & More Zingem Veldstraat …
https://www.openingsuren.vlaanderen/payroll-en-more/9750-zingem/veldstraat-48

Openingsuren van Payroll & More in Zingem met adres Veldstraat 48 vind je op deze pagina. Daarnaast zijn ook openingsuren op koopzondagen en feestdagen te vinden, alsook contactgegevens en adresgegevens van de Payroll & More in Zingem. De winkel behoort tot de categorie Adviesbureaus. 

REQUEST TO REMOVEPayroll & HR Service specialist vacatures in Bakel. …
https://www.debanensite.nl/vacatures/payroll-hr-service-specialist/bakel

Vacatures Payroll & HR Service specialist. Bekijk alle actuele vacatures voor Payroll & HR Service specialist op deBanenSite.nl. Op deBanenSite.nl staan alleen vacatures voor Payroll & HR Service specialist van directe werkgevers, solliciteert u via deBanenSite.nl dan zal uwsollicitatie ook direct bij de werkgever binnen komen. 

REQUEST TO REMOVEOpeningstijden van Wijco Payrolling B.v. in …
https://www.openingstijden.com/open/wijco-payrolling-b.v./

De openingstijden van alle vestigingen van Wijco Payrolling B.v. in Nederland vindt u op Openingstijden.com. De meest volledige site met ruim 66.000 openingstijden. 

REQUEST TO REMOVEPayroll in Regio Doetinchem | Bedrijvenpagina.nl ...
https://www.bedrijvenpagina.nl/payroll/regio-doetinchem/?v=1

5 resultaten voor Payroll in Regio Doetinchem. Telefoonnummers, adressen, e-mail, websites, openingstijden en meer vindt u op Bedrijvenpagina.nl - Gesorteerd van Z naar A 

PayrollkaartMauritskade 55C1092 ADAmsterdamNoord-Holland+31 85 208 1899 https://static.tuugo.nl/images/735/394/payrollkaart_.jpg https://static.tuugo.nl/images/429/315/payrollkaart_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.