Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Paviljoen de Witte
     
Close X

Paviljoen de Witte
   Not evaluated yet
  •  

    About Us

    De architectuur en inrichting van het paviljoen spreken tot de verbeelding. Koninklijke allure, stijlvolle inrichting en een altijd fascinerend uitzicht over zee. Een huwelijk, bedrijfsfeest, receptie, aangeklede borrel of private dining; de omlijsting van deze prachtige omgeving in combinatie met de excellente service en gastvrijheid van Eric van Abbe en zijn team maakt elk event tot een onvergetelijke in Paviljoen de Witte.

           |   Our company in social networks

 
Pellenaerstraat 4, 2586 EK
Show on map
id117000614800
Other search results for: Paviljoen de Witte
REQUEST TO REMOVEPaviljoen Welgelegen - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Paviljoen_Welgelegen

Paviljoen Welgelegen is een landhuis, gebouwd in 1785-1789 in neoclassicistische stijl, aan de Paviljoenslaan bij de Haarlemmerhout in Haarlem.Het heeft verschillende functies gehad en is sinds 1930 het provinciehuis van Noord-Holland  

REQUEST TO REMOVEPaviljoen de Posbank – Just another WordPress site
https://www.paviljoendeposbank.nl/

Paviljoen de Posbank verzorgt jouw heisessie, presentatie of vergadering. In ons Paviljoen komen jij en je collega’s tot rust en raak je geïnspireerd door het natuurschoon om je heen.  

REQUEST TO REMOVEHOME - Paviljoen De Kogeloven
http://www.dekogeloven.com/

In het mooie recreatiegebied Brielse Maas bevindt zich een eigentijds horecabedrijf dat voor iedereen toegankelijk is: Paviljoen De Kogeloven.  

REQUEST TO REMOVEHome | 'T NIEUW PAVILJOEN
http://tnieuwpaviljoen.be/

Welkom in het restaurant ‘T Nieuw Paviljoen. In het restaurant kan men heerlijk tafelen en een keuze maken uit de ruime menukaart. Zo bereiden we scampi, kikkerbilletjes, steaks, zalm, forel,kreeft enz…onze specialiteit is zoals te verwachten aan het donkmeer PALING die wij serveren op meer dan 9 verschillende wijze’s  

REQUEST TO REMOVEMirror Paviljoen Monnickendam
https://www.mirror-paviljoen.nl/

Het Mirror Paviljoen aan de Gouwzee in Monnickendam, de locatie voor vergaderingen, bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties, maar ook voor een lekkere lunch of diner.  

REQUEST TO REMOVEPaviljoen Driewegsluis
http://www.driewegsluis.nl/

Gezellig etentje, feestje of lekker op het terras genieten van het mooie uitzicht over de Rottige Meenthe, met een kop koffie of een lekker drankje.  

REQUEST TO REMOVEVondelparkpaviljoen - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Vondelparkpaviljoen

Vanaf de opening werden er in het paviljoen al exposities gehouden van moderne kunstenaars en was het een favoriete ontmoetingsplek voor bohemien Amsterdam. In de periode van economische crisis in de jaren dertig hadden de pachters grote moeite om de huur op te brengen.  

REQUEST TO REMOVEHome - Restaurant Palingrokerij Paviljoen Smit Bokkum Volendam
https://www.smitbokkum.nl/

Paviljoen Smit-Bokkum is al meer dan 150 jaar hét culinaire visitekaartje van Volendam. Het historisch hart van het Paviljoen wordt gevormd door de rokerij.  

REQUEST TO REMOVEPaviljoen Meerzicht - Botenverhuur | Restaurant
http://www.paviljoenmeerzicht.nl/

Op de Zuidoevers van het Zuidlaardermeer vindt u Meerzicht. Een jachthaven met Paviljoen. Het paviljoen heeft een groot terras met uitzicht op de jachthaven. ’s Avonds, na een mooie dag ziet u over het water de zon ondergaan.  

REQUEST TO REMOVEPaviljoen 't Schor | alle dagen open | uitzicht op de Schelde ...
https://www.tschor.nl/

Paviljoen ’t Schor is een wel heel bijzondere plek om te genieten van een hapje en drankje tijdens je bezoek aan Zeeuws-Vlaanderen. Je zit hier bovenop het tij als het water de schorren in de Westerschelde binnenkomt, een unieke ervaring!  

REQUEST TO REMOVEHome - Peerke Donders Park
http://www.peerkedonders.nl/

Het park, de kapel en het geboortehuis zijn dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Peerke Donders Paviljoen – Museum voor Naastenliefde. Woensdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur en voor groepen op afspraak.  

REQUEST TO REMOVEDecarrouselpannenkoeken.nl: De Carrousel Pannenkoeken ...
https://www.easycounter.com/report/decarrouselpannenkoeken.nl

Decarrouselpannenkoeken.nl is tracked by us since February, 2018. Over the time it has been ranked as high as 8 170 499 in the world. It was hosted by Antagonist B.V..  

REQUEST TO REMOVEBadmeesterkeimpe
http://www.badmeesterkeimpe.nl/

Badmeester Keimpe. Kom jij ons team versterken?? Afwassers/ va 16 jaar. Werken@badmeesterkeimpe.nl Tel. 0514 601418 Badmeesterkeimpe badmeesterkeimpe.nl Genieten!Relaxen tijdens een lazy Sunday afternoon, dansen op het terras met live muziek.  

REQUEST TO REMOVEMenukaart Paviljoen De Walvis Terschelling
http://www.walvis.org/menu/

Wadden Espresso is een premium biologische espresso, die geheel volgens Max Havelaar normen is ingekocht. De Arabica koffie wordt geteeld volgens traditionele methodes door Maya indianen in Latijns Amerika.  

REQUEST TO REMOVEWelkom bij Paviljoen de Leyen
https://www.deleyen.nl/

Paviljoen aan het water in Friesland, voor feesten en vergaderingen. trouwlocatie voor je bruiloft met lunch diner en feestzaal, fotolocatie. 

REQUEST TO REMOVEPaviljoen Hotel Restaurant Rhenen **** - 0317 …
https://www.paviljoen.nl/

Welkom in 't Paviljoen Hotel Rhenen. Een uniek hotel-restaurant waar u tot rust komt, midden in de natuur. Ontdek ook ons Restaurant Magnolia en laat u culinair verrassen. 

REQUEST TO REMOVEHome | Chinees restaurant Sonsbeek Paviljoen | …
http://www.sonsbeekpaviljoen.nl/

In het prachtige historische pand van Chinees restaurant Sonsbeek Paviljoen in Arnhem geniet u van een heerlijk Chinees wokbuffet of diner à la carte. 

REQUEST TO REMOVEErasmus Paviljoen - Nieuws
http://www.erasmuspaviljoen.nl/

wo 6 feb 2019. Too good to go. Ieder jaar wordt in Nederland tussen de 1,7 en 2,5 miljoen ton eten verspild Per persoon wordt in Nederland thuis ongeveer 41 kilo... 

REQUEST TO REMOVEPaviljoen Stormvogel - Restaurant Oostvoornse
http://paviljoen-stormvogel.nl/

Paviljoen Stormvogel. Paviljoen Stormvogel heeft aan de Noordoever zijn deuren voor u geopend op 15 augustus 1981. In 1976 stond Paviljoen Stormvogel al aan de Zuidkant van het meer maar moest noodgedwongen verplaatsen. 

REQUEST TO REMOVEPaviljoen de Zweth – Welkom bij Paviljoen de …
https://dezweth.nl/

Welkom bij Paviljoen de Zweth. wij zijn op goede vrijdag, paaszaterdag en ook beide paasdagen geopend vanaf 10.30 uur. Na de pasen is het mei-vakantie … 

Paviljoen de WittePellenaerstraat 42586 EKDen HaagZuid-Holland070-240 02 34 https://static.tuugo.nl/images/261/564/paviljoen_de_witte_.jpg https://static.tuugo.nl/images/385/678/paviljoen_de_witte_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.