Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Pannenkoekenrestaura­nt Pater Pannenkoek
     
 •  

  About Us

  Bij Café-Restaurant Patershof kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner. Daarnaast is het mogelijk om pannenkoeken te eten in het deel Pater Pannenkoek. Geniet van de nostalgie op een eerlijke en heerlijke manier.

       |   Our company in social networks

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 12:00 to 21:00
  Tuesday: 12:00 to 21:00
  Wednesday: 12:00 to 21:00
  Thursday: 12:00 to 21:00
  Friday: 12:00 to 21:00
  Saturday: 12:00 to 21:00
  Sunday: 12:00 to 21:00
 •  Evaluations of Pannenkoekenrestaurant Pater Pannenkoek:
 •  

  Statistics:

  44times viewed
  1064times listed
  0times contacted
 
Heide 5, 5981 NX
Show on map
id117000615342
Other search results for: Pannenkoekenrestaurant Pater Pannenkoek
REQUEST TO REMOVEPannenkoekenrestaurant, pannenkoekenhuis | Vereniging van ...
https://www.pannenkoekenrestaurants.nl/

Ambachtelijke pannenkoeken eten? Dat doet u bij leden van de Vereniging van Erkende Pannekoekenrestaurants. Onze pannenkoekenrestaurants serveren ambachtelijke pannenkoeken, gebakken met beslag van eigen receptuur. 

REQUEST TO REMOVEPannenkoekenrestaurants in Nederland. - DagjeWeg.NL
https://www.dagjeweg.nl/pannenkoekenrestaurants

Een typisch Nederlands dagje uit eindigt vaak met een etentje in een pannenkoekenrestaurant. Nederland kent honderden pannenkoekenrestaurants, ook bij u in de buurt! 

REQUEST TO REMOVEDe Pannekoekenbakker - Home
https://www.pannekoekenbakker.nl/

De Pannekoekenbakker. Persoonlijke gastvrijheid en de beste kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen graag dat u zich thuis voelt bij één van onze vestigingen. 

REQUEST TO REMOVERestaurants | Vereniging van Erkende Pannenkoekenrestaurants
http://pannenkoekenrestaurants.nl/restaurants/

Welkom op pannenkoekenrestaurants.nl. Ambachtelijke pannenkoeken eet u bij leden van de Vereniging van Erkende Pannekoekenrestaurants. Onze pannenkoekenrest 

REQUEST TO REMOVEblog - De 15 leukste pannenkoekenrestaurants in en om ...
https://www.kidsproof.nl/Utrecht/blog/Pannenkoekenrestaurants-in-en-om-Utrecht

Bij Rhijnauwen kun je heerlijke pannenkoeken eten! Dit leuke pannenkoekenrestaurant in Utrecht ligt op een prachtige plek aan het water en in het bos. De pannenkoeken zijn op verzoek ook gluten-, melk- en eivrij te verkrijgen. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch en fair trade. 

REQUEST TO REMOVEHeerlijke pannenkoeken bij Pannenkoekenboerderij "Aan de ...
https://pannenkoekenaandelinge.nl/

Pannenkoekenboerderij Aan de Linge biedt pannenkoeken en meer! Neem een kijkje op onze menukaart om te zien wat wij voor lekkers in huis hebben. 

REQUEST TO REMOVEDe Ossenstal – Pannenkoeken en meer
http://www.ossenstal.nl/

ONLINE RESERVEREN BIJ DE OSSENSTAL. Het is niet mogelijk om een tafel buiten op het terras te reserveren. Dit doen wij, zodat u bij eventueel slecht weer verzekerd bent van een tafel binnen. 

REQUEST TO REMOVEde Brugkabouter – Pannenkoekenrestaurant
https://www.debrugkabouter.nl/

Pannenkoekenrestaurant de Brugkabouter beschikt over een binnen -en buitenspeeltuin. Kinderen kunnen met de ruim 300 grote legostenen lekker binnen spelen, als het buiten nat en guur is. 

REQUEST TO REMOVEPannenkoekenboerderij De Wildenburg - Baarn
https://www.dewildenburg.nl/

Plof gezellig neer – binnen in ons trendy restaurant of buiten op het overdekte terras. Wij werken met uitsluitend biologische ingrediënten: puur, natuurlijk en héél erg lekker! Voor kinderen is er van alles te beleven. Kom genieten! omschrijving 

REQUEST TO REMOVEDEN TOL PANNENKOEKEN - DEN TOL | HOME
https://www.dentol.nl/

HOME | Beleef de gastvrijheid van het zuiden op een bijzondere manier. In een van de restaurants van Den Tol geniet je van een typisch Hollands gerecht, maar dan op een wel heel speciale wijze. Wij zijn niet zomaar een pannenkoekenrestaurant. Bij Den Tol 

Pannenkoekenrestaurant Pater PannenkoekHeide 55981 NXPanningenLimburg077 307 4544 https://static.tuugo.nl/images/964/747/pannenkoekenrestaurant_pater_pannenkoek_.jpg https://static.tuugo.nl/images/213/819/pannenkoekenrestaurant_pater_pannenkoek_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.