Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Close X

Ongediertebestrijding Den Haag
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  Ongediertebestrijding Den Haag streeft ernaar de best mogelijke service te bieden, zodat u uw leven kunt leiden zonder u zorgen te maken over ongedierte. Ons team van experts is ervaren in het verwijderen van alle soorten ongedierte, en zij zullen dit snel en efficiënt doen.

  Als u op zoek bent naar een betrouwbaar ongediertebestrijdingsbedrijf in Den Haag, zoek dan niet verder! Wij hebben jarenlange expertise en blijven op de hoogte van de nieuwste technologie, zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over een insectenprobleem. Neem voor een gratis adviesgesprek nu contact met ons op!

  Als u denkt dat uw probleem groot is, maak u dan geen zorgen - wij kunnen u helpen. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing om voorgoed van het probleem af te komen. En het zal gemakkelijk zijn! Dus pak de telefoon en bel ons vandaag nog!

  Ongedierte kan uw huis besmetten, schade veroorzaken en de waarde ervan verminderen. Als u denkt dat u ongedierte heeft, neem dan meteen contact op met een expert.

  Ongediertebestrijding is onze specialiteit, en wij kunnen u helpen om van bedwantsen in uw huis af te komen. Wij zorgen voor een snelle en professionele verwijdering van ongedierte. Wij bieden een verscheidenheid aan aanvullende behandelingen en diensten, evenals het verwijderen van ongedierte uit uw huis om te voorkomen dat ze terugkeren.

  Vraag nu een gratis offerte bij ons aan om het maximale uit uw ongediertebestrijding wensen te halen. U kunt ook tijd en geld besparen door nu een gratis bedrijfsevaluatie aan te vragen. Nu is het moment om een inspectieformulier in te vullen zodat u verzekerd bent van uw eigen veiligheid en welzijn!

  Wij nemen uw privacy en reputatie zeer serieus. Met dat in gedachten willen we u verzekeren dat uw reputatie en privacy veilig zijn. Wij beseffen hoe moeilijk het is voor bedrijven om met problemen om te gaan. Het kan van grote invloed zijn op de mening van hun klanten over u. Daarom kunnen we altijd langskomen, ook in het weekend en 's avonds laat na de reguliere kantooruren, omdat we om uw privacy en reputatie geven.

  Voordat we een prijsopgave voor een behandeling geven, houden we bij ons ongediertebestrijdingsbedrijf rekening met verschillende factoren. Deze omvatten het soort en de grootte van de plaag evenals de plaats op uw terrein. Andere zaken waarmee we rekening houden zijn welk type bestrijdingsmiddel het meest geschikt is voor muizen/ratten en hoe lang het duurt om de behandelingen te herhalen (afhankelijk van hoeveel ruimte elke soort nodig heeft in uw huis of kantoorgebouw), of er menselijke handelingen nodig zijn tijdens het uitvoeren van de taak, enzovoort.

 •  

  Payment Options:

  • Visa
  • Master Card
  • Cash
  • American Express
  • Bill
 •  

  Opening Hours:

  Monday: 09:00 to 22:00
  Tuesday: 09:00 to 22:00
  Wednesday: 09:00 to 22:00
  Thursday: 09:00 to 22:00
  Friday: 09:00 to 22:00
  Saturday: 09:00 to 22:00
  Sunday: 09:00 to 22:00
 •  Evaluations of Ongediertebestrijding Den Haag:
 •  

  Statistics:

  13times viewed
  591times listed
  0times contacted
 
Jan hendrikstraat 62 b, 2512 GL
Show on map
id117000619538
Other search results for: Ongediertebestrijding Den Haag
REQUEST TO REMOVELandelijke ongediertebestrijder - Traas Ongediertebestrijding
https://www.traasongediertebestrijding.nl/

Ongediertebestrijding door heel Nederland. Traas Nederland is actief sinds 1996, gestart in de mooie provincie Zeeland. 25 jaar later is Traas doorgegroeid naar een landelijke partij waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in 's-Gravenpolder. Vanuit hier ondersteunt een gedreven team onze locaties in Noord-Holland en Limburg. 

REQUEST TO REMOVEKennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD)
https://www.kad.nl/

Het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) in Wageningen is uw kennispartner in duurzaam dierplaagbeheer. Wij leiden op, lichten voor en doen onderzoek. 

REQUEST TO REMOVERentokil Ongediertebestrijding en -preventie
https://www.rentokil.com/be/

Ongediertebestrijding en desinfecties zijn werk voor een specialist: ratten, insecten, duivenwering en ontsmetting … wij kunnen het allemaal. Snel & discreet door Rentokil experts. 

REQUEST TO REMOVEGAMMA | Ongediertebestrijding kopen?
https://www.gamma.be/nl/assortiment/l/tuin/tuinonderhoud/ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding kopen bij GAMMA Er bestaan heel wat verschillende soorten ongedierte, van onzichtbare luizen, vlooien en mijten tot luizen, rupsen en mieren. Ook voor knaagdieren zoals mollen, ratten en muizen bestaan er specifieke ongediertebestrijdingsmiddelen. 

REQUEST TO REMOVETips tegen slakken in de tuin | Milieu Centraal
https://www.milieucentraal.nl/huis-en-tuin/ongediertebestrijding/slakken/

Niet elke slak is een gevaar voor jouw tuin, maar er zijn een paar soorten die een plaag kunnen vormen. Je pakt ze aan door egels en vogels naar je tuin te lokken, slim planten te kiezen en natuurlijke barrières tegen ze te gebruiken. Milieu Centraal zet alle tips tegen slakken op een rij. 

REQUEST TO REMOVEBesluit op Wob/Woo-verzoek ongediertebestrijding PI Krimpen …
https://www.rijksoverheid.nl/documenten/wob-verzoeken/2022/08/30/besluit-op-wob-woo-verzoek-ongediertebestrijding-pi-krimpen-a-d-ijssel

30-08-2022 · De minister van Justitie en Veiligheid heeft op 25 augustus 2022 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet open overheid (oorspronkelijk ingediend op basis van de Wet openbaarheid van bestuur). Het verzoek heeft betrekking op de ongediertebestrijding in PI Krimpen aan den IJssel. De bijgaande documenten zijn openbaar gemaakt. 

REQUEST TO REMOVELokale ongediertebestrijding in uw regio | Rentokil Pest Control
https://www.rentokil.com/nl/

Ongediertebestrijding door Rentokil. Wij bestrijden ongedierte in uw regio bij bedrijven en bij u thuis, door lokale ongediertebestrijders. 

REQUEST TO REMOVEZilvervisjes of papiervisjes aanpakken | Milieu Centraal
https://www.milieucentraal.nl/huis-en-tuin/ongediertebestrijding/zilvervisjes-en-papiervisjes/

Ongediertebestrijding Zilvervisjes en papiervisjes Zilvervisjes en papiervisjes. Leestijd: 6 minuten. Ventileren Houd vraatinsecten buiten de deur Door te ventileren maak je je huis onaantrekkelijk voor vraatinsecten. Ventileren biedt ook andere voordelen. Lees ze hier! ... 

REQUEST TO REMOVEOnkruid- en insectenverdelgers | Action.com | Action.com
https://www.action.com/nl-nl/c/tuin/ongediertebestrijding/

Genoeg van ongedierte en onkruid? Haal onze goedkope insecten- en onkruidverdelgers in huis: van elektrische onkruidbrander tot mierenpoeder. 

REQUEST TO REMOVEOBN Ongedierte Bestrijding Nederland BV | Landelijke dekking, …
https://www.obn.eu/

OBN Ongedierte Bestrijding Nederland is specialist in ongediertebestrijding en ongediertepreventie, al sinds 1988. OBN is een Overijssels familiebedrijf met een landelijke dekking: van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot het zuidelijkste puntje van Limburg. U kunt dus vertrouwen op korte responstijden. 

Ongediertebestrijding Den HaagJan hendrikstraat 62 b2512 GLDen HaagZuid-Holland070 - 20 42 846 https://static.tuugo.nl/images/871/179/ongediertebestrijding_den_haag_.jpg https://static.tuugo.nl/images/594/406/ongediertebestrijding_den_haag_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.