Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

ML-Opleidingen B.V.
     
 •  

  About Us

  Veiligheidstrainingen, rijbewijzen, code95
  Korte omschrijving: Bedrijfsomschrijving Code 95 Code 95 is een (na)scholingscursus voor beroepschauffeurs, welke in Europees verband is vastgelegd. ML-Opleidingen verzorgt deze opleiding middels dagcursussen, maar ook met e-learning. Met name deze laatste methode is heel populair, omdat de werkgever in zijn planning, veel minder rekening behoeft te houden met de afwezigheid van zijn werknemer. ML-Opleidingen is een gecertificeerd opleidingsinstituut, waarbij men voor theorie-en praktijkonderdelen in aanmerking kan komen voor de zgn. SOOB-subsidie. De trainingen worden verzorgd in ’s-Gravenzande, waar een aantal leslokalen beschikbaar zijn. Tevens wordt door onze docenten les gegeven op locatie, zeker een goed plan wanneer er sprake is van meer kandidaten, en dus ook interessant vanwege een mogelijk groepstarief ! Veiligheidscursussen De Arbowet stelt steeds meer eisen aan veiligheid. Met name in de branche Transport & Logistiek biedt ML-Opleidingen relevante trainingen aan. Een aantal hiervan, kunnen worden gevolgd met behulp van e-learning, en na het behalen van relevante de certificaten, bestaat er voor de opdrachtgever de mogelijkheid, middels een portaal met een signaleringsoverzicht altijd tijdig (dus efficiënt….) op de hoogte te blijven van mogelijke data van herhaal- of vervolgcursussen.. Een aantal opleidingen/trainingen die ML-Opleidingen kan verzorgen: EHBO/BHV, VCA-basis en VCA-VOL, ADR, Hoogwerker, Heftruck, Reachtruck, Verkeersregelaar De trainingen worden verzorgd in ’s-Gravenzande, waar een aantal leslokalen beschikbaar zijn. Tevens wordt door onze docenten les gegeven op locatie, zeker een goed plan wanneer er sprake is van meer kandidaten, en dus ook interessant vanwege een mogelijk groepstarief ! Rijopleiding ML-Opleidingen verzorgt met een aantal ervaren instructeurs en CBR-gecertificeerde lesauto’s, diverse rijopleidingen met name voor het Beroepsgoederenvervoer. De modules voor het BE, C, CE of LZV-rijbewijs kunnen middels dagcursussen of met e-learning worden gevolgd. ML-Opleidingen is een gecertificeerd opleidingsinstituut, waarbij men voor bepaalde trainingen in aanmerking kan komen voor de zgn. SOOB-subsidie Bepaalde onderdelen worden verzorgd in ’s-Gravenzande, waar een aantal leslokalen beschikbaar zijn. Tevens wordt door onze docenten les gegeven op locatie, zeker een goed plan wanneer er sprake is van meer kandidaten, en dus ook interessant vanwege een mogelijk groepstarief !

       |   Our company in social networks

 •  

  Payment Options:

  • Visa
  • Paypal
  • Master Card
  • Cash
  • American Express
  • Check
  • Diners Club
  • Bill
 •  

  Opening Hours:

  Monday: Open 24 h
  Tuesday: Open 24 h
  Wednesday: Open 24 h
  Thursday: Open 24 h
  Friday: Open 24 h
  Saturday: Open 24 h
  Sunday: Open 24 h
 •  Evaluations of ML-Opleidingen B.V.:
 •  

  Statistics:

  9times viewed
  34times listed
  0times contacted
 
Buijs Ballotstraat 3 BU 2, 2693 BD
Show on map
id117000619518
ML-Opleidingen B.V.Buijs Ballotstraat 3 BU 22693 BD's-GravenzandeNoord-Holland0174725339 https://static.tuugo.nl/images/238/804/ml-opleidingen_b_v_.jpg https://static.tuugo.nl/images/238/804/ml-opleidingen_b_v_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.