Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

MatrasCleaner
     
Close X

MatrasCleaner
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  MatrasCleaner, matras reinigen op locatie!

  Matrasreiniging, zonder chemicaliën
  Wij reinigen je matras droog, aan huis en de matrassen zijn direct te beslapen. Betaalbaar schoonmaken van je matras zonder voorrijkosten.

  Naast de inwendige matrasreiniging verwijderen wij ook alle organische vlekken zoals transpiratievlekken, urinevlekken en bloedvlekken uit alle soorten matrassen.

  Wij reinigen je matras, topdekmatras en boxspring in heel Nederland en België.

  Vlekverwijdering uit matrassen
  Na het matras reinigen kan je ook de vlekken uit je matras laten verwijderen. MatrasCleaner gebruikt een unieke methode die alle organische vlekken uit matrassen kan verwijderen. Ook vlekken die veroorzaakt zijn doordat de kat op het bed geplast heeft kunnen wij schoonmaken.

  Wij verwijderen de volgende vlekken uit je matras:
  Urinevlekken,
  Transpiratievlekken
  Bloedvlekken
  Koffie en thee vlekken
  Kattenurine of kattenpis vlekken

  Het is noodzakelijk om vooraf het matras inwendig te laten schoonmaken met de MatrasCleaner methode omdat bij de vlekverwijdering vloeistof gebruikt wordt. Als het matras inwendig vuil bevat zal de vloeistof zich namelijk vermengen met het vuil in het matras.
  Bij de vlekverwijderingsmethode van MatrasCleaner worden 100% biologisch afbreekbare bestanddelen gebruikt. Deze bevatten geen chloormiddelen en verwijderen alle soorten organische vlekken en schimmels. Wij verwijderen vlekken uit het gehele oppervlakte van het matras. Dus de bovenkant, onderkant of beide kanten van het matras.

  Hoe krijg je vlekken uit een matras? Onze methode:
  Een matras kan je niet wassen. Vandaar dat wij de vlekverwijderingsvloeistof en activatiepoeder dun vernevelen over het matras. Hierdoor zal de vloeistof aan de oppervlakte van het matras blijven en relatief snel drogen. De droogtijd bedraagt slechts 12-24 uur. Groot voordeel van onze matras vlekverwijdering is dat de biologisch afbreekbare vloeistof en activatiepoeder reageren met de 420 LED lampen die wij na de verneveling boven het matras plaatsen. Bij de vlekverwijderingsmethode is het niet noodzakelijk om te wrijven over de vezels van het matras. Je matras zal niet beschadigen of gaan pluizen. De organische vlek wordt binnen 12 uur volledig opgelost.
  Je matras ziet er weer uit als nieuw.

  Voordelen
  • Biologisch afbreekbare methode van vlekverwijdering uit matrassen
  • Droogtijd slechts 12-24 uur
  • Veilig voor de vezels van uw matras, maar krachtig tegen vlekken in matrassen
  • Verwijdert alle soorten urinevlekken, transpiratievlekken en bloedvlekken uit matrassen.

         |   Our company in social networks

 
Brinklaantje 6, 1251JZ
Show on map
id117000618090
Other search results for: MatrasCleaner
REQUEST TO REMOVEOndernemen in de Franchise Dienstverlening: Compleet ...
https://denationalefranchisegids.nl/alle-franchises/dienstverlening/

MatrasCleaner Droge en biologische reiniging van matrassen op locatie bij cliënten in de zakelijke markt zoals hotels en bungalowparken alsook bij… Benodigd eigen vermogen: € 5.000 

REQUEST TO REMOVEService en contact | Salland Zorgverzekeringen
https://www.salland.nl/service-contact

Heeft u een zorgverzekering of reisverzekering van Salland? Op onze klantenservicepagina`s vindt u praktische informatie bij uw verzekering. 

MatrasCleanerBrinklaantje 61251JZLarenNoord-Holland0355319647 https://static.tuugo.nl/images/53/844/matrascleaner_.jpg https://static.tuugo.nl/images/980/567/matrascleaner_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.