Sluit

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  Over Ons

  Onze diensten

  Het vak van een loodgieter is een breed begrip. Daarom is het belangrijk om te weten waarvoor je ons in kunt huren. Onze loodgieters hebben jarenlange ervaring en uitgebreide kennis. Door middel van cursussen en bijscholing zorgen wij er voor dat de kennis van onze werknemers op een hoog niveau blijft. Wij komen bij jou aan huis voor zowel het onderhoud als problemen. Onderstaand kun je direct zien waarvoor wij beschikbaar zijn.

  Zie je een vochtplek op de muur, is de kelder volgelopen met water of is er een leiding gesprongen? Dan heb je last van een lekkage. Een lekkage dient z.s.m. te worden gerepareerd om verdere schade aan je huis te voorkomen. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op, zodat een van onze loodgieters er voor kan zorgen dat de schade niet erger wordt.
  Een verstopping kan op verschillende plekken voorkomen en is vaak erg vervelend. Je wilt het liefst dat de leidingen zo snel mogelijk weer stromen. Voor zowel een verstopping in de badkamer, in de keuken, in het toilet of elders in huis kun je vandaag nog met ons contact opnemen.
  CV-ketel. Is de CV-ketel ermee opgehouden? Een loodgieter komt langs om hem te repareren. Voor je het weet ben je weer voorzien van warm water. Ook voor onderhoud aan de CV-ketel of het installeren van een nieuwe CV-ketel zijn onze loodgieters beschikbaar.
  Aanleg badkamer. Toe aan een nieuwe badkamer? Het is belangrijk dat de leidingen en het sanitair op de juiste manier worden aangelegd. Dit is een leuk klusje voor een van onze loodgieters!

  Waar staan wij voor?

  Wij zijn pas tevreden als onze loodgieters bij jou thuis wegrijden en zij jullie met een glimlach uit kunnen zwaaien. Een loodgieter gaat dan ook nog niet weg als het probleem nog niet is opgelost. Bij ons staat kwaliteit, service, prijs en snelheid voorop. Naast dat wij een probleem snel voor een goede prijs oplossen zorgen wij er ook voor dat het probleem op de juiste manier wordt opgelost. Zo willen wij voorkomen dat het probleem zich binnen de kortste keren weer voordoet.

  Na een opdracht houden wij altijd een evaluatie gesprek met de klant over het opgeleverde resultaat. Wij zijn erg benieuwd naar de mening van de klant. Aarzel ook niet met enige feedback. Wij zien feedback als een mogelijkheid om onze service richting te klant verder te verbeteren. Op dit moment krijgen wij veel positieve berichten van onze klanten binnen en dit willen wij in de toekomst graag zo houden.

 •  Evaluations of LoodgieterinRotterdaam:
 •  

  Statistieken:

  25Aantal keer bekeken
  1181times listed
  0keer contact
id117000613097
LoodgieterinRotterdaamCorkstraat 46RotterdamZuid-Holland0103072796
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.