Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Letselschade
     
 •  

  About Us

  Letselschade.com is één van de grootste onafhankelijke letselschadebureaus van Nederland. Sinds 1990 treden wij op als belangenbehartiger voor slachtoffers en nabestaanden. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke, deskundige en betrokken service.

  Letselschade.com is opgezet door Berth Groot. Jarenlang werkte hij als expert voor verzekeraars, maar gooide uiteindelijk het roer drastisch om. Hij koos onomwonden partij en wilde alleen nog voor letselschadeslachtoffers werken.

  Nu werkt Letselschade.com al dertig jaar met trots en gedrevenheid voor de belangen van haar cliënten en nabestaanden. Persoonlijke betrokkenheid is onze belangrijkste kernwaarde en die wordt gedeeld door al onze medewerkers: van de assistenten tot experts. Wij zijn pas geslaagd als onze cliënten, bij het sluiten van hun letselschadedossier, de overtuiging en het gevoel hebben dat wij ze optimaal hebben bijgestaan.

  Wilt u zich door ons laten informeren over uw letselschadezaak? Neem voor een kosteloos eerste gesprek vrijblijvend contact op.

 •  Evaluations of Letselschade:
 •  

  Statistics:

  21times viewed
  34times listed
  0times contacted
 •  

  Keywords:

  Finance & Legal, letselschade, Finance & Legal Papendrecht, letselschade Papendrecht

  Letselschade - Papendrecht - Zuid-Holland - https://letselschade.com

 
De Wederik 8, 3355SK
Show on map
id117000617794
LetselschadeDe Wederik 83355SKPapendrechtZuid-Holland31 (078) - 6 443 44
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.