Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Janus Services B.V.
     
Close X

Janus Services B.V.
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  Produits alimentaires de très haute qualité, FMCG et produits nutritifs sous un même toit. JANUS SERVICES B.V. gère ses opérations à  partir du siège situé aux Pays-Bas. L'entreprise a marqué les communautés dans les régions de l'Afrique Centrale et de l'Ouest, et reste en position d'offrir une grande variété de produits adaptés aux besoins du peuple. Fondé en 1996 par le directeur général Sunil L. Samtani la compagnie ne cesse de croître, fournissant un grand choix de produits quotidiens.

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 09:00 to 17:00
  Tuesday: 09:00 to 17:00
  Wednesday: 09:00 to 17:00
  Thursday: 09:00 to 17:00
  Friday: 09:00 to 17:00
  Saturday: Closed
  Sunday: Closed
 •  Evaluations of Janus Services B.V.:
 •  

  Statistics:

  17times viewed
  282times listed
  0times contacted
 
Jurriaan Kokstraat 114, 2586 SL
Show on map
id117000616476
Other search results for: Janus Services B.V.
REQUEST TO REMOVEProductie JAnus houtkachels stopt
https://www.janus.nl/

Janco de Jong is producent en leverancier van de JAnus en JAcobus houtkachels. In 1981 maakte Janco de Jong op ambachtelijke wijze in eigen smederij de eerste JAnus houtkachel, op basis van jaren ervaring en vakmanschap. Behalve in Nederland worden de houtkachels inmiddels ook in onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, België en Zweden verkocht. 

REQUEST TO REMOVEExclusief: een gesprek met de grote drugscrimineel Janus ...
https://panorama.nl/artikel/139173/gesprek-met-de-grote-drugscrimineel-van-wesenbeeck

04-01-2020 · Janus profileerde zich tussen 2000 en 2009 helemaal niet als een rijke drugsbaron: hij is altijd erg low profile gebleven. De Belgische en Nederlandse justitie kregen geen vat op hem. Janus vertelt nu voor het eerst dat een normale undercoveractie op hem niet gelukt zou zijn: “Ik had een Belgische magistraat plat, die vertelde dat er een undercoveractie zou worden opgezet. 

REQUEST TO REMOVEJAnus Pelletkachel | HAVÉ Verwarming
https://www.haveverwarming.nl/janus-pelletkachel

Pelletkachel JAnus. JAnco de Jong introduceert de eerste pelletkachel met een Nederlands design. De verwachtingen voor de Nederlandse markt zijn hooggespannen. Want terwijl de pelletkachel als fenomeen in andere Europese landen aan een stevige opmars bezig is, heeft de pelletkachel met de bijbehorende voordelen op het gebied van duurzaamheid en gemak in Nederland nog nauwelijks voet … 

REQUEST TO REMOVEJAnus houtkachels JAcobus houtkachel | JAnus-houtkachels ...
https://www.janus-jacobus-houtkachel.nl/

JAnus houtkachels JAcobus houtkachel. Dit is een website voor de beginnende en gevorderde JAnus houtkachel of JAcobus houtkachel stoker. Deze website is opgezet door de grootste JAnus & JAcobus dealer van Nederland, van der Wielen Kachels B.V. uit Wijchen. 

REQUEST TO REMOVEOnderdelen en onderhoud | JAnus-houtkachels-JAcobus-houtkachel
https://www.janus-jacobus-houtkachel.nl/c-1300972/onderdelen-en-onderhoud/

Convectieplaatje JAnus / JAcobus 9 & 12. Afdekplaatje om convectiewand, aan de achterzijde af te dekken. Geschikt voor Janus en Jacobus kachels die zowel boven- als achter aansluitbaar zijn (nisbusaansluiting). 

REQUEST TO REMOVEJanus lekker slapen, Amsterdam
https://www.lekker-slapen.nl/4_hg_Acties+sale.php

Voordelig slapen bij Janus. Optimaal genieten van een goede nachtrust, maar niet te veel betalen? Ook dan shopt en slaapt u lekker bij Janus lekker slapen in Amsterdam! Het hele jaar vindt u bij ons aantrekkelijk geprijsde showroommodellen. En er zijn altijd voordelige acties van de grote merken. Hieronder een overzicht van alle actuele acties. 

REQUEST TO REMOVEJanus Vaten – Packaging in Top Condition
https://www.janusvaten.nl/

Janus Vaten levert het volledige assortiment van stalen en kunststof vaten; variërend van 5L t/m 360L. Indien gewenst, worden deze verpakkingen uitgevoerd met een UN-keurmerk voor het vervoer van gevaarlijk stoffen. 

REQUEST TO REMOVEJanus, de god van de maand januari | Historiek
https://historiek.net/janus-de-god-van-de-maand-januari/20123/

Munt met daarop de beeltenis van Janus – Foto: CC Janus was de beschermgod van de openbare doorgangen en poorten en werd ook gezien als de god van “alle begin en de overgang van oud naar nieuw”. Bij de Romeinen was januari (Ianuarius) de elfde maand van het jaar.Dat deze maand toch vernoemd werd naar Janus, kwam waarschijnlijk doordat deze elfde maand voor de Romeinen … 

REQUEST TO REMOVEJanus metaal Tilburg, Metalen displays en halffabricaten
http://www.janusmetaal.nl/

Janus Metaal uit Tilburg helpt u graag verder. Al ruim 45 jaar ontwerpen en produceren wij als Tilburgs familiebedrijf metalen displays, winkelinterieurs en diverse metalen halffabricaten. In ons eigen moderne pand in Tilburg vertalen onze creatieve specialisten uw ideeën of … 

REQUEST TO REMOVEJanus (mythologie) - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Janus_(mythologie)

Janus (Latijn: Ianus) behoort tot de oudste van de Romeinse goden. Hij werd geassocieerd met de Etruskische godheid Culsans, die net als Janus de god van de doorgangen en het begin is en op eenzelfde wijze wordt afgebeeld, maar hij heeft geen Grieks equivalent. 

REQUEST TO REMOVEModellen - JAnus houtkachel
https://www.janus.nl/Modellen

Janco de Jong is producent en leverancier van de JAnus en JAcobus houtkachels. In 1981 maakte Janco de Jong op ambachtelijke wijze in eigen smederij de eerste JAnus houtkachel, op basis van jaren ervaring en vakmanschap. Behalve in Nederland worden de houtkachels inmiddels ook in onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, België en Zweden verkocht. 

REQUEST TO REMOVEJanus van W.: de man waar de Netflix-serie Undercover op ...
https://panorama.nl/artikel/175009/janus-van-der-w-de-onbekende-drugskoning-van-de-lage-landen

Janus van W. wordt geboren op 26 december 1961 in Eindhoven. Hij stamt uit een grote familie woonwagenbewoners, die zelfs verre familiebanden hebben met Jean-Marie Pfaff, de legendarische doelman van de Rode Duivels. Janus groeide op in het beruchte kamp aan het Doolplein in Eindhoven. 

REQUEST TO REMOVEVereniging JANUS
https://vereniging-janus.nl/

De vereniging Janus biedt aan leden een exclusief, informatief platform, een uniek, sociaal netwerk en tal van activiteiten. Een kleine greep uit de activiteiten: het organiseren van excursies naar defensie onderdelen en civiele bedrijven, het organiseren van thema-middagen, het … 

REQUEST TO REMOVEGeldprijzen van Janus en meer via postbus in Weert - Radar
https://radar.avrotros.nl/forum/acties-reclame-f27/geldprijzen-van-janus-en-meer-via-postbus-in-weert-t168797.html

02-02-2017 · Al enige tijd ontvangen wij post, waarin ons word voorgespiegeld dat we een leuk bedrag ,,gewonnen hebben. WEL even iets bestellen natuurlijk, via een postbusnummer in Weert. O.A. JANUS stuurt deze post. Hier op 2 x gereageerd, 1 x met bestelling nut... 

REQUEST TO REMOVEJanus Vastgoedbeheer - Huurder
https://janusvastgoedbeheer.nl/

Welkom op de website van Janus Vastgoedbeheer, sinds 1923 uw betrouwbare partner in het beheer van uw vastgoed. Huurder. Op deze website vindt u alle informatie die u als huurder nodig hebt. 

Janus Services B.V.Jurriaan Kokstraat 1142586 SLDen HaagZuid-Holland+31 70 220 4075 https://static.tuugo.nl/images/694/239/janus_services_b_v.jpg https://static.tuugo.nl/images/33/72/janus_services_b_v.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.