Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

inleidingsc1h
     
 •  

  About Us

  Je ziet het helemaal niet zitten, die scriptie schrijven, of hebt er echt geen zin in. Je kunt moeilijk beginnen, hebt last van scriptiestress of je scriptie is afgekeurd. Zwaar balen!
  Een ander je scriptie laten schrijven lijkt misschien een optie als je er helemaal doorheen zit of als je scriptie is afgekeurd. In dat geval moet je mogelijk opnieuw beginnen en eventueel een nieuwe afstudeerstage vinden. Dit kost niet alleen extra tijd en geld, er is ook grote kans dat je bijvoorbeeld gedemotiveerd raakt en dat je afstuderen in gevaar komt. Om je scriptie dan alsnog succesvol af te ronden is er gelukkig de mogelijkheid om externe hulp in te schakelen.
  Als je moeite hebt met wetenschappelijk schrijven, bijvoorbeeld in het Engels, dan kan Scribbr je daar goed bij helpen. Onze professionele editors helpen je de taal van je tekst op wetenschappelijk niveau te brengen. Laat daarom je scriptie nakijken op taal.
  Een ander je scriptie laten schrijven is dus niet zonder risico’s. Het is daarentegen toegestaan om je scriptie na te laten kijken of thesisbegeleiding te krijgen. Bij Scriptium bieden we je de mogelijkheid om je scriptie zowel op taal, structuur als op inhoud te laten controleren en redigeren. Daarmee leveren we een unieke, complete scriptieservice van hoge kwaliteit. Je kunt bij ons delen van je scriptie laten nakijken, zodat je goed op weg wordt geholpen, of je kunt je hele scriptie als deze afgerond is grondig door ons laten verbeteren. Onze professionele correctoren hebben al duizenden studenten geholpen, waarvan het overgrote deel uiteindelijk geslaagd is.
  Het laten schrijven van je scriptie brengt dus veel risico’s en onzekerheid met zich mee. En je kunt eigenlijk nooit echt trots zijn op ‘jouw’ scriptie. Ons advies is dus om dit nooit te doen! Maar wat is nu wel toegestaan door de onderwijsinstelling? De onderwijsinstelling vindt het belangrijk dat jouw scriptie jouw eigen werk is, maar je mag gelukkig wel scriptiebegeleiding inschakelen. We begrijpen dat je het druk hebt of moeite hebt om iets op papier te zetten. Gelukkig kunnen de meeste studenten met wat (mentale en inhoudelijke) ondersteuning zelf de eindstreep halen en trots zijn op hun eindresultaat!
  We zorgen ervoor dat je in de scriptieflow komt maar vooral ook blijft. We maken (inhoudelijk) duidelijk wat je moet doen steeds en spreken samen een planning en mini-deadlines af waarop je ons weer iets toestuurt. De stukken kunnen we corrigeren op taal, en daarnaast geven we concrete tips en adviezen op het gebied van de structuur en inhoud. Het werken met (mini) deadlines heeft veel voordelen en zorgt ervoor dat je een punt hebt om naartoe te werken.

 •  Evaluations of inleidingsc1h:
 •  

  Statistics:

  29times viewed
  1202times listed
  0times contacted
id117000619453
inleidingsc1hNetherlandsLimbrichtLimburg https://static.tuugo.nl/images/717/652/netherlands_.jpg https://static.tuugo.nl/images/717/652/netherlands_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.