Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

HRsolar B.V.
     
 •  

  About Us

  Bij HRsolar geloven wij dat het belangrijk is om duurzaam te leven voor onze volgende generaties. Door jarenlange innovatie hebben wij onze zonnewarmtesystemen zo ontwikkeld dat deze naadloos toepasbaar zijn in elk huishouden. Zo kunnen wij elke woning voorzien van zonnewarmte, ook in combinatie met verschillende andere duurzame technieken.

         |   Our company in social networks

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 08:00 to 17:00
  Tuesday: 08:00 to 17:00
  Wednesday: 08:00 to 17:00
  Thursday: 08:00 to 17:00
  Friday: 08:00 to 17:00
  Saturday: Closed
  Sunday: Closed
 •  Evaluations of HRsolar B.V.:
 •  

  Statistics:

  27times viewed
  206times listed
  0times contacted
 •  

  Keywords:

  Industrial Supplies & Services, Solar energy company, Industrial Supplies & Services De Lier, Solar energy company De Lier

  HRsolar B.V. - De Lier - Zuid-Holland - https://hrsolar.nl

 
Leehove 4, 2678 MC
Show on map
id117000615602
Other search results for: HRsolar B.V.
REQUEST TO REMOVEHRsolar Zonneboilers: hoogste rendement zonneboiler
https://www.hrsolar.nl/

HRsolar streeft naar duurzaamheid. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij HRsolar geloven wij dat het belangrijk is om duurzaam te leven voor onze volgende generaties. Door jarenlange innovatie hebben wij onze zonnewarmtesystemen zo ontwikkeld dat … 

REQUEST TO REMOVEWoningcorporatie - HRsolar
https://www.hrsolar.nl/zonneboilersystemen-voor-woningcorporaties/

HRsolar zonneboilers zijn voor woningcorporaties een veilige lange termijn investering. De best renderende oplossing, weinig onderhoud, lange levensduur. 

REQUEST TO REMOVEHRsolar
https://support.hrsolar.nl/hc/nl

HRsolar. Aanmelden. Hoe kunnen wij je helpen? Zakelijk. Consumenten. HRsolar ... 

REQUEST TO REMOVEZonnecollector 1,6 m² van het merk HRsolar | Bespaarbazaar
https://www.bespaarbazaar.nl/product/energie-opwekken/zonneboiler/onderdelen/hrsolar-zonnecollector-16-m%C2%B2/

HRsolar lanceerde in 2014 al een collector met gelijke omtrek als de meest toegepaste zonnepanelen. HRsolar speelde hiermee in op de marktvraag voor het combineren van zonnewarmte en stroom op één dak. De aantallen van deze collector stegen hard en door de … 

REQUEST TO REMOVEElla (Zonneboiler voor tapwater) Hrs120/2,5 - Saman Groep
https://www.samangroep.nl/zonneboilers/ella-zonneboiler-voor-tapwater-hrs120-25/

Uw tapwater duurzaam verwarmen? Dan kan met de HRsolar Ella zonneboiler. Deze zonneboiler van HRsolar heeft een van de hoogste rendementen ter wereld. Door middel van zonnecollectoren op uw dak wordt zonlicht opgevangen op uw tapwater te verwarmen. Hierdoor kunt u op het gasverbruik voor warm water tot maar liefst 60% besparen. 

REQUEST TO REMOVEHRsolar zonneboilers | Kenniscentrum zonne-energie
https://www.bespaarbazaar.nl/kenniscentrum/zonneboilers/merken/hrsolar/

Tussen 2004 en 2009 heeft HRsolar honderden systemen geïnstalleerd in eigen beheer. Door deze praktijkervaring zijn ze in staat geweest om de zonnecollectoren en zonneboiler op professionele wijze door te ontwikkelen op het gebied van installatiegemak. 

REQUEST TO REMOVEAlgemeen – HRsolar
https://support.hrsolar.nl/hc/nl/articles/115000629725-Algemeen

Een HRsolar Verkooppunt zijn levert een aantal dingen. Op. Een van onze medewerkers komt daarom graag langs om meer te vertellen over het HRsolar dealerschap. Neem contact met ons op via verkoop@hrsolar.nl om een afspraak te maken. 

REQUEST TO REMOVEHRsolar Zonneboilers systemen - de-eilanden.nl
https://www.de-eilanden.nl/zonneboiler/item/hrsolar-zonneboilers

HRSolar introduceert de Nero: De eerste volledige zwarte zonnecollector ter wereld met de afmetingen van een zonnepaneel. De zonnecollector is zowel geschikt voor het verwarmen van tapwater, als voor voor de overgang naar een energieneutrale woning. 

REQUEST TO REMOVEZonneboiler | Energie in Huis
https://www.energieinhuis.nl/zonneboiler

HRsolar zonneboilers. Met een zonneboiler verwarm je tapwater op een duurzame manier. De zonnecollector haalt warmte uit zonlicht en verwarmt daarmee het kraanwater in het boilervat. Je water hoeft hierdoor veel minder verwarmd te worden door de cv-ketel. 

REQUEST TO REMOVEHD Solar - De specialist in het leveren, monteren en ...
https://hdsolar.nl/

HD Solar levert uitsluitend A-merk producten. Dat geldt zowel voor de zonnepanelen, als voor de omvormers. Wij hebben mono en poly zonnepanelen in ons assortiment, deze zonnepanelen zijn voorzien van alle keurmerken. 

HRsolar B.V.Leehove 42678 MCDe LierZuid-Holland0174 523 303 https://static.tuugo.nl/images/115/102/hrsolar_b_v_.jpg https://static.tuugo.nl/images/722/695/hrsolar_b_v_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.