Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Fysiotherapie Wilhelminapark
     
Close X

Fysiotherapie Wilhelminapark
   Not evaluated yet
  •  

    About Us

    De patiënt en zijn klacht staat daarin centraal in is uniek. Wij behandelen uw klachten door een totaalbeeld te schetsen waarin alle beïnvloedbare factoren worden meegenomen. Hierdoor pakken wij de oorzaak van het probleem aan in plaats van de gevolgen. Dit doen wij volgens het “best evidence based practice. Omdat de patiënt bij ons centraal staat maken wij met uw wensen en onze expertise een passend behandelplan.

 
Wilhelminapark 140, 5041 EJ
Show on map
id117000616089
Other search results for: Fysiotherapie Wilhelminapark
REQUEST TO REMOVEkngf.nl
https://www.kngf.nl/

De homepage van KNGF de Fysiotherapeut, oftewel het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten met ca. 19.000 leden. 

REQUEST TO REMOVEVind de beste fysiotherapeut - vergelijk via Independer
https://www.independer.nl/fysiotherapie/intro.aspx

Als je fysiotherapie nodig hebt, wordt dit in principe alleen vanuit een aanvullende zorgverzekering vergoed. Tenzij je een chronische aandoening hebt. Dan kan het zijn dan je behandeling na de 20ste keer uit de basis wordt vergoed. Hiervoor is een lijst van chronische aandoeningen afgesproken. 

REQUEST TO REMOVEde Fysiotherapeut - De expert in houding en beweging
https://www.defysiotherapeut.com/

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan ‘het bewegingsapparaat’. 

REQUEST TO REMOVEFysiotherapie - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Fysiotherapie

Fysiotherapie of kinesitherapie is een paramedisch beroep dat zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat van de mens. De fysiotherapie is voortgekomen uit de heilgymnastiek, die tot de jaren 1960 werd beoefend door een heilgymnast. Patiënten met klachten met betrekking tot het steun- en bewegingsapparaat worden, ondersteund door oefeningen of verschillende categorieën fysische therapieën geholpen om beweeglijkheid te ve… 

REQUEST TO REMOVEde Fysiotherapeut | Wat kan Fysiotherapie voor jou betekenen?
https://www.defysiotherapeut.com/over-fysiotherapie/

Fysiotherapie kan helpen als bewegen niet vanzelfsprekend. Je lichaam doet pijn of werkt niet (meer) zoals je gewend bent. 

REQUEST TO REMOVEHier Heb Ik Pijn - De online fysiotherapie check
https://www.hierhebikpijn.nl/

De meest uitgebreide fysiotherapie website van Nederland. Laat uw lichamelijke klachten en blessures controleren aan de hand van de online fysiotherapie check. 

REQUEST TO REMOVEVind een fysiotherapeut | Fysiotherapie 2020 | Overzicht
https://www.hierhebikpijn.nl/praktijken

Fysiotherapie & Ergotherapie Langer Thuis Sint Teunislaan 8 5231BP Den Bosch Tel: 0615641949 Bekijk kaart Praktijk info Afspraak maken MIJNvitaal Bouwmeesterweg 16 1333LC Almere Tel: 0616490444 www.mijnvitaal.nl 

REQUEST TO REMOVEFysiotherapeut - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Fysiotherapeut

De Nederlandse hbo-opleiding tot fysiotherapeut wordt door veel hogescholen aangeboden en omvat een studietraject van vier jaar. Deze studierichting wordt zowel in voltijd als in deeltijd aangeboden. Binnen de opleiding krijgen de verschillende fysiotherapie methodieken, medisch-biologische vakken en psycho-sociale aspecten de aandacht. De opleiding kent meerdere stagemomenten waarin met de beroeppraktijk wordt kennisgemaakt. Na het behalen van een bachelor fysiotherapie zijn er verschillende vervolgopleidingen op  

REQUEST TO REMOVEKosten Fysiotherapie vanaf 18 jaar vergoeding 2020 ...
https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie.aspx

Vergoeding fysiotherapie zorgverzekering vanaf 18 jaar 2020. Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan je spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Fysiotherapie wordt alleen vergoed uit de basisverzekering bij een chronische aandoening. Heb je geen recht op vergoeding vanuit de basisverzekering? 

REQUEST TO REMOVEHome - Fysio Bunde
https://www.fysiobunde.nl/

Team Fysiotherapie Bunde. Behandelingen. De behandelingen (zowel voor bestaande als nieuwe patiënten) gaan vooralsnog gewoon door. We vragen u echter om alert te zijn, mocht u grieperig zijn, veelvuldig moet hoesten of als u zich niet lekker voelt. 

Fysiotherapie WilhelminaparkWilhelminapark 1405041 EJTilburgNoord-Brabant013 543 58 41 https://static.tuugo.nl/images/422/474/fysiotherapie_wilhelminapark_.jpg https://static.tuugo.nl/images/501/94/fysiotherapie_wilhelminapark_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.