Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Fysiofit Berghem
     
Close X

Fysiofit Berghem
   Not evaluated yet
  •  

    About Us

    Fysiotherapeuten kunnen zich specialiseren. Zo zijn er manueeltherapeuten, kinderfysiotherapeuten, sportfysiotherapeuten, fysiotherapeuten voor ouderen(geriatriefysiotherapeuten), bekkenfysiotherapeuten, kinderbekkenfysiotherapeuten en arbeidsfysiotherapeuten.
    Daarnaast zijn er fysiotherapeuten die zich hebben toegelegd op psychosomatische klachten zoals vermoeidheid of benauwdheid, op vochtophopingen/lymfologie, hart- en vaatziekten en klachten rond het kaakgewricht.

 
Molenweg 2-B2, 5351EV
Show on map
id117000616127
Other search results for: Fysiofit Berghem
REQUEST TO REMOVEFysiotherapeut Den Haag, Fysiofit Den Haag 6 locaties ...
https://www.fysiofit.com/

Fysiofit Den Haag biedt meerdere therapieën voor blessures aan spieren, pezen, banden of gewrichten. Er zijn beweeggroepen voor mensen die lijden aan specifieke ziektes of aandoeningen om de nadelige gevolgen daarvan zoveel mogelijk te beperken en onder sport&ontspanning vindt u programma’s die passen in een gezonde leefstijl; ter preventie van klachten of als ondersteuning van een ... 

REQUEST TO REMOVEFysio Fit | Sporten met een glimlach
https://fysio-fit.nl/

Eigenlijk heeft fysiofit voor mij alles wat ik in een sportschool zoek, zelfs nog meer. Joke Ik voel me een stuk fitter en de goede sfeer en begeleiding bij Fysio Fit bevalt mij! 

REQUEST TO REMOVEFitness bij FysioFit in Enschede - Nu: 7 Dagen Gratis Fitness!
https://www.fysiofit.net/

Bij FysioFit krijg je professionele begeleiding van een gecertificeerde fysiotherapeut. In overleg wordt een trainingsschema op maat samengesteld om jouw doel te behalen. Wil je graag een beter figuur, sterker worden of juist afvallen? Maak dan snel kennis met FysioFit, dé plek in … 

REQUEST TO REMOVEFysiofit Vught
https://fysiotherapievught.com/

Fysiofit is een moderne en vooruitstrevende praktijk waar gewerkt wordt op basis van de laatste ontwikkelingen en technieken. Naast deze individuele behandelingen bieden wij verschillende doelgroepprogramma’s aan zoals COPD, Claudicatio Intermittens (etalagebenen), Diabetes, Artrose, Hart- en vaatziekten en Fitkids (in samenwerking met Kinderfysiotherapie Vught). 

REQUEST TO REMOVEHome - Fysio & Fit Hellevoetsluis - Fysiotherapie en ...
https://www.fysiofithellevoetsluis.nl/

Update coronavirus. GROEN LICHT VOOR OPSCHALEN VEILIGE FYSIOTHERAPEUTISCHE ZORG!! Vanaf vandaag 1 mei, is de fysiotherapie weer geopend voor reguliere zorg. 

REQUEST TO REMOVEWAAROM SPORTEN BIJ FYSIOFIT?
https://www.fysio.fit/

FYSIOFIT. BEGELEIDT. Sporten bij fysiofit doe je nooit alleen. Naast een ruime keuze groepslessen is ook bij het individueel sporten voortdurend iemand van het uiterst gemotiveerde team in de buurt om u te begeleiden wanneer u dat wilt of als er geconstateerd wordt dat u ondersteuning kunt gebruiken: 

REQUEST TO REMOVEFysioFits.nl | Fysiotherapie in Raalte, Heino en Heeten
https://www.fysiofits.nl/

FysioFit. Dry needling. Shockwave therapie. Echografie. Vakkundig, vertrouwd en vernieuwend. Het is vervelend als u zich niet optimaal kunt bewegen. Gelukkig kan FysioFits u helpen. De werkwijze van FysioFits kenmerkt zich door in samenspraak met u, op een actieve wijze, uw klachten te behandelen en te zorgen dat uw gezondheid verbeterd. 

REQUEST TO REMOVEFysio-Fit
https://fysiofitwieringerwaard.uwpraktijkonline.nl/

Onze specialiteiten zijn, naast de algemene fysiotherapie, Dry Needling, behandeling van patienten tijdens/na de behandeling van kanker, Oedeemtherapie, behandeling van schouderklachten, COPD, looptraining bij etalagebenen, handtherapie en behandeling van klachten rondom het bekken. 

REQUEST TO REMOVEBekijk ons fysiotherapie aanbod in Utrecht - Fysiofit Utrecht
https://fysiofit-utrecht.nl/

FysioFit Utrecht - Eerstelijns fysiotherapie in Utrecht. Diverse behandelingen, meerdere locaties in Utrecht. Maak eenvoudig online een afspraak 

REQUEST TO REMOVEFysiofit Haaren | Fysiotherapie, osteopathie en fitness
https://fysiofithaaren.nl/

Fysiofit Haaren, fysiotherapie en fitness onder een dak. U kunt bij ons terecht voor: fysiotherapie, kinderfysiotherapie, bekkentherapie, osteopathie, fitness en groepslessen 

REQUEST TO REMOVEHome - FysioFit
https://www.fysiofitslochterenharkstede.nl/

FysioFit Slochteren / Harkstede is weer volledig open voor behandelingen. Vanaf datum 29 april 2020 kunnen wij iedereen weer verwelkomen op de praktijk. Uiteraard hebben we de noodzakelijke maatregelen getroffen zodat we de behandelingen op een verantwoorde en … 

REQUEST TO REMOVEFysiotherapie in het Statenkwartier, Fysiofit Den Haag
https://www.fysiofit.com/contact-fysiofit-den-haag/vestigingen/

Fysiofit Den Haag, vestiging Statenkwartier is gevestigd op de Frankenslag in het Gezondheidscentrum Frankenslag op de 2e verdieping van een prachtig herenhuis. Het gezondheidscentrum is een samenwerkingsverband van huisartsen, een verpleegkundige, een psycholoog, een diëtiste, een verloskundige, Mensendiecktherapeuten en fysio- en manueel therapeuten. 

Fysiofit BerghemMolenweg 2-B25351EVBerghemNoord-Brabant(0412) 40176 https://static.tuugo.nl/images/453/474/fysiofit_berghem_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.