Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Freebac
     
  •  

    About Us

    Wij zijn producent en leverancier van het desinfectiemiddel Freebac-Clearoxyl, waarmee u effectief listeria, legionella, salmonella en de E-coli bacterie bestrijdt. Ook is ons middel uiterst geschikt voor het verwijderen van biofilm en het afdoden van botrytis. Met Freebac-Clearoxyl desinfecteert u op basis van waterstofperoxide, maar dan met toegevoegde stabiliserende bestandsdelen. Vandaar dat u minder desinfectiemiddel nodig heeft voor het bestrijden van bacteriën, schimmels, virussen en biofilm. Daarnaast laat Freebac Clearoxyl geen residuen na en heeft het ook geen nadelige gevolgen voor apparatuur en oppervlakken. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, of schakel ons in voor een preventieplan op maat.

         |   Our company in social networks

 
Foksdiep 61, 8321 MK
Show on map
id117000617337
FreebacFoksdiep 618321 MKUrkFlevoland0527688336 https://static.tuugo.nl/images/115/881/freebac_.jpg https://static.tuugo.nl/images/508/758/freebac_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.