Douchebox
     
Close X

Douchebox
   Not evaluated yet
 •  

  About Us

  Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing voor het tijdelijk douchen tijdens uw badkamerverbouwing? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van tijdelijke douchecabines. Onze douchecabines zijn van hoge kwaliteit en kunnen worden geleverd en geïnstalleerd op uw locatie.
  Onze tijdelijke douchecabines zijn perfect voor evenementen zoals festivals, sportevenementen, en andere buitenactiviteiten waar mensen behoefte hebben aan een douche. Ook voor bouwplaatsen waar de reguliere sanitairvoorzieningen nog niet zijn geïnstalleerd, kunnen wij een oplossing bieden. Onze douchecabines zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden aangesloten op een watertoevoer en afvoer.
  Wij bieden verschillende maten douchecabines aan, afhankelijk van uw behoeften en het aantal personen dat gebruik zal maken van de douches.
  Onze ervaren installateurs zorgen voor de volledige installatie en demontage van de douchecabines, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de technische details. Wij zijn trots op onze uitstekende klantenservice en ons vermogen om aan de unieke behoeften van elke klant te voldoen.
  Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Wij zijn er om u te helpen bij het bieden van een comfortabele douche-ervaring voor uw gasten of medewerkers, waar u ook bent!

 
Beldsweg 17, 7495 PH
Show on map
id117000620341
DoucheboxBeldsweg 177495 PHDeldenOverijssel085 0654212 https://static.tuugo.nl/images/367/435/0-logo_.jpg https://static.tuugo.nl/images/945/759/douchebox_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.