Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

 •  

  About Us

  Op de kop van de Markt van Zevenbergen, met de dorpse bedrijvigheid voor de deur, is het binnen in alle seizoenen aangenaam vertoeven.

  Het Dinercafé verwelkomt met een breed armgebaar gasten voor lunch en diner.

  De Hooftzaal leent zich bij uitstek voor bruiloften, babyborrel en familiefeesten. Maar ook voor recepties, vergaderingen, voorstellingen of andere bijeenkomsten. Alle voorzieningen zijn aanwezig voor een geslaagd evenement.

  Op de eerste verdieping van Van der Hooft ligt de Hooftkamer. De huiskamer met vrij uitzicht over de Markt is ideaal voor een vergadering, receptie, borrel of intiem diner met een klein gezelschap. Met maximaal 25 eters aan tafel of veertig gasten, ervaart het gezelschap hier een warme huiselijke sfeer.

  U bent van harte welkom in ons Dinercafé, Hooftzaal en onze Hooftkamer.
  Het à la carte restaurant Dinercafé verwelkomt met een breed armgebaar gasten voor lunch en diner. Op de kop van de Markt van Zevenbergen, met de dorpse bedrijvigheid voor de deur, is het binnen in alle seizoenen aangenaam vertoeven. De prachtige karakteristieken van het authentieke dorpscafé zijn nog onmiskenbaar aanwezig.


  Het Dinercafé krijgt eens per drie maanden een nieuwe kaart, de chef weet daarbij steeds opnieuw de smaak van een breed publiek te beantwoorden. Het kenmerk van de keuken is ‘vers’. Alle ingrediënten worden vers ingekocht en in eigen huis ook vers bereid. De fijnproever waardeert dit. De selectie van verschillende voor-, hoofd- en nagerechten is internationaal georiënteerd en prikkelt de fantasie, maar de landen rond de Middellandse zee voeren duidelijk de boventoon.

     |   Our company in social networks

 •  Evaluations of Dinercafé en Zaal van der Hooft:
 •  

  Statistics:

  35times viewed
  518times listed
  0times contacted
 
Markt 8, 4761 CD
Show on map
id117000615508
Other search results for: Dinercafé en Zaal van der Hooft
REQUEST TO REMOVEHome - Dinercafé Diep
https://dinercafediep.nl/

Dinercafé Diep biedt u niet alleen aan wal, maar ook op het water de mogelijkheid te genieten van een goede sfeer, een goed glas en lekker eten. Met onze sloep kunt u varen door de grachten van Groningen. Met vrienden of familie kunt u genieten van verschillende arrangementen. 

REQUEST TO REMOVEDinee Cafe de Kempen in Knegsel
https://dineecafedekempen.nl/

Drop Down Menu : Dinee Cafe de Kempen Midden in de prachtige Brabantse kempen ligt Knegsel. In dit rustieke plaatsje vindt u ons bedrijf, waar Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid samengaan met een goede service en buitengewone kwaliteit. 

REQUEST TO REMOVEHome — Elvis Diner Café
https://www.elvisdinercafe.nl/

Welkom bij Elvis Diner Café. Elvis Diner Café is na een restyling geopend sinds 1 mei 2017. Hiervoor was het café restaurant de Waterwolf, maar door veel wisseling van uitbaters hebben wij voor een nieuw concept gekozen. 

REQUEST TO REMOVEMenukaart - Dinercafé Diep
https://dinercafediep.nl/menukaart/

Dinercafé Diep Schuitendiep 44 9711 RD Groningen T: 050 - 589 0009 E: info@dinercafediep.nl. Openingstijden. Wij zijn 6 dagen per week geopend (zondag gesloten). De keuken is geopend vanaf 17.00 uur. Inschrijven voor de nieuwsbrief. 

REQUEST TO REMOVEMenukaart Dinee Cafe de Kempen in Knegsel
https://www.dineecafedekempen.nl/menukaart_jaar.html

Dinee Cafe de Kempen is een horeca bedrijf waar Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid samengaan. 

REQUEST TO REMOVEDinercafé - D'n Boerderij
https://www.dnboerderij.nl/zalen-3/

Dinercafé. Lunch | 12.00 - 16.30 uur | Optimaal genieten van kostbare lunchtijd. Of u nu van uitsmijters, van salades of van diverse goed belegde broodjes, u vindt het allemaal op onze uitgebreide lunchkaart. Bij ons mag u tijdens de lunch trouwens ook gerust iets lekkers van de dinerkaart kiezen. 

REQUEST TO REMOVEDinercafé Diep - Startpagina - Groningen - Menu, prijzen ...
https://nl-nl.facebook.com/dinercafediep

Dinercafé Diep, Groningen. 1,1 d. vind-ik-leuks. Aan het fraaie Groninger Schuitendiep, waar vroeger schepen hun turf losten is dinercafé Diep gevestigd. Het … 

REQUEST TO REMOVEDINERCAFÉ DIEP, Groningen - Restaurantbeoordelingen ...
https://www.tripadvisor.nl/Restaurant_Review-g188572-d802250-Reviews-Dinercafe_Diep-Groningen.html

Dinercafé Diep, Groningen: Bekijk 140 onpartijdige beoordelingen van Dinercafé Diep, gewaardeerd als 4 van 5 bij TripAdvisor en als nr. 41 van 388 restaurants in Groningen. </cf> 

REQUEST TO REMOVEDinercafé Nijhof Halle | Binnen of buiten borrelen ...
https://nijhofhalle.nl/dinercafe/

Dinercafé plate-service, bekijk onze menukaart! Wilt u komen genieten van een heerlijke lunch of maaltijd in ons dinercafé? Hieronder treft u onze plate-service menukaart. Wilt u liever à la carte eten in het dinercafé, dat kan ook! Bekijk hier het à la carte menu. 

REQUEST TO REMOVErestaurant, dinee-café Veertien
http://dineecafeveertien.nl/

Welkom op de website van dinee-café Veertien. Ons restaurant is gevestigd op de Markt in Eersel! U bent van harte welkom voor een drankje, lunch of diner. 

Dinercafé en Zaal van der HooftMarkt 84761 CDZevenbergenNoord-Brabant0168323620 https://static.tuugo.nl/images/607/87/dinercafé_en_zaal_van_.jpg https://static.tuugo.nl/images/607/87/dinercafé_en_zaal_van_.jpg 0168 32 38 55
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.