Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

id117000616404
Other search results for: Dakdekker Breda
REQUEST TO REMOVEDakdekker: info + prijzen [ 2020 ] - Kosten-dakdekker.nl
https://www.kosten-dakdekker.nl/

Een dakdekker rekent gemiddeld ongeveer €35 – 45 euro per uur. Dat verschilt uiteraard per specialist per regio. Let wel op dat je hiernaast ook nog de materiaalkosten dient te betalen. Een dakdekker kan een lager uurloon hebben, maar als de materialen duurder zijn of hij minder snel werkt, kan het allemaal alsnog een stuk duurder worden. 

REQUEST TO REMOVEDakdekkers [Prijsinformatie + Bespaartips] | Dakdekker ...
https://www.dakdekker-weetjes.nl/

Dakdekker bespaartips. Besparen op de kosten voor de dakdekker is zeker mogelijk. De volgende 5 bespaartips helpen u de beste dakdekker voor de mooiste prijs op uw klus te krijgen. 1. Help zelf mee met klusjes. Er zijn altijd klusjes die uit handen genomen kunnen worden van de dakdekker, zodat de dakdekker tijd bespaart en u geld. 

REQUEST TO REMOVENDA erkende dakdekkers bedrijven
https://www.nda.nl/erkende-dakdekkers-bedrijven/

Op zoek naar erkende dakdekkers? NDA Dakdekkersbedrijven zijn Kiwa gecertificeerd en de dakdekkers zijn volledig gekwalificeerd. Een erkende dakdekker zorgt 

REQUEST TO REMOVEDakdekker: alle informatie + prijzen [geüpdatet voor 2020]
https://www.dakdekkerwijzer.nl/

Dakdekker. Bijna iedereen met een eigen huis of huurwoning zal er wel bekend mee zijn: de dakdekker.Om de zoveel tijd is het nodig dat er een langs komt om je huis te beschermen tegen invloeden van buitenaf. 

REQUEST TO REMOVEDakdekker in Haarlem - Dakdekkersbedrijf Voets
https://www.haarlemdakdekkers.nl/

Dakdekker in Haarlem bespaart energie met dakisolatie. Het dak van uw woning bestaat uit diverse onderdelen. Uiteraard is er de dakconstructie die het dak overeind houdt en de dakbedekking die zorgt voor een waterdichte bescherming. Tussen de dakconstructie en dakbedekking zit … 

REQUEST TO REMOVEDakdekker - vacatures - augustus 2020 | Indeed.nl
https://www.indeed.nl/Dakdekker-vacatures

Dakdekker vacatures. Dakdekker (m/v), Leerling Dakdekker (m/v), Voorman (m/v) en meer op Indeed.nl 

REQUEST TO REMOVEDakdekker nodig? Info & prijs advies voor dakwerken
https://www.mijn-dakdekker.nl/

Prijs dakdekker. Hoeveel je betaalt voor een dakdekker is afhankelijk van verschillende factoren: Oppervlakte van het dak: hoe groter de oppervlakte van het dak, hoe lager de gemiddelde prijs per vierkante meter doorgaans is. Bereikbaarheid van het dak: drukke straten kunnen voor problemen zorgen en ook het dak van een hoog gebouw is moeilijker bereikbaar. 

REQUEST TO REMOVEPrimodak Dakdekkers
https://www.dakdekker.nl/

Primodak Dakdekkers 

REQUEST TO REMOVEAJ Dakwerken: dakbedekking, dakonderhoud en dakrenovatie
https://ajdakwerken.nl/

AJ Dakwerken is uw specialist in dakwerken in Hilversum en omgeving. Dakpannen, bitumen, shingles en kunststof daken. Gratis dakinspectie! 

REQUEST TO REMOVEDakdekkersbedrijf | Dakreparatie | Dakbedekking | Dakdekker
https://superdak.nl/

De dakdekker kan desgewenst een dak van synthetisch rubber of ‘epdm’ aanleggen. Epdm staat voor "Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer." Epdm biedt een goede bescherming tegen: hitte, ozon, stoom en weersinvloeden. Daarnaast biedt het aantrekkelijke eigenschappen als elasticiteit tot 400% en een lange levensduur van 50 jaar.  

REQUEST TO REMOVEDakdekker - Dakwerken Maastricht - 06-44284237
https://www.dakwerken-maastricht.nl/

Met spoed een dakdekker nodig? Dakwerken Maastricht is 24/7 bereikbaar voor alle dakwerkzaamheden. Heeft u direct een professionele en vakkundige dakdekker nodig? Wij komen met spoed! 06-44284237 of email naar Info@dakwerken-maastricht.nl Daklekkage opsporen en snel oplossen. Bij een daklekkage neemt u met spoed contact op met Dakwerken Maastricht. Wij beschikken over ruime ervaring met ...  

REQUEST TO REMOVEDakwerken LWD - Dakdekker in Nieuwerkerken
https://dakwerken-lwd.business.site/

Dakdekker in Nieuwerkerken Gaat maandag om 07:00 open 011 68 75 21 bellen Offerte aanvragen Route WhatsApp 011 68 75 21 011 68 75 21 bericht sturen Contact Tafel vinden Menu bekijken Afspraak maken Bestelling plaatsen  

REQUEST TO REMOVEDakdekker
https://www.koenradesdak.nl/

Renovatie, Nieuwbouw , Verbouw, Onderhoud. Wij zijn een jong bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in dakwerken en onderhoud en renovatie.  

REQUEST TO REMOVEHOME - Hendriks Dakdekkers - Specialist in dakpannen
https://www.hendriks-dakdekkers.nl/

Hendriks dakdekkers is dé specialist in dakpannen. Van spoedservice tot dakbedekkingen van inspectie tot renovatie: wij staan voor u klaar!  

REQUEST TO REMOVEKees Visseren – Dakdekkersbedrijf Kees Visseren
http://www.keesvisseren.eu/

Kees Visseren Dakwerken VOF is sinds 1991 het adres voor alle dakwerken. U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden op en rondom uw dak. Wij bieden diensten op het gebied van renovatie, restauratie en nieuwbouw, maar ook op het gebied van service en onderhoud.  

REQUEST TO REMOVEVan der Weide Dakwerken - Dakdekker
https://www.vanderweidedakwerken.nl/

Dakdekker. Van der Weide Dakwerken heeft ruim 15 jaar ervaring als dakdekker in: Dakrenovatie en nieuwbouw; Dakinspectie; Dakonderhoud; Dakreparatie / verhelpen van lekkages; We zijn thuis in verschillende soorten dakbedekking: dakshingles, bitumen en kunststof. En ook voor nieuwe dakgoten, zinkwerken en boeibeplating kunt u bij ons terecht. 10 ...  

REQUEST TO REMOVEDakdekker nodig? | Heel Nederland | Dakdekkersbedrijf DDM
https://dakdekkersbedrijf-ddm.nl/

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in uw regio? Vakbekwaam persooneel geven u gratis en vrijblijvend advies. Bekijk de mogelijkheden.  

REQUEST TO REMOVEDaktechniek Assen | Gratis dakinspectie | Bel 0592-201038
https://www.daktechniekassen.nl/

Daktechniek Assen is ontstaan twee bedrijven, namelijk Dakdekker Staal en Attema Daktechniek. Per 1 januari 2020 zijn deze bedrijven uit Assen samen verder gegaan onder de nieuwe naam. Meer weten over de het bedrijf en de eigenaren van het bedrijf?  

REQUEST TO REMOVEᐅ Uurloon dakwerker [2020] >> Inzicht in het uurtarief!
https://dakwerkergids.be/uurloon-dakwerker/

De kosten die een dakdekker per uur in rekening brengt, is onder meer afhankelijk van het soort klus dat je laat uitvoeren. Een dakwerker is in te schakelen voor veel verschillende soorten dakwerken. Kluswerk is het meest voordelig. Dit kost je ongeveer €35,- per uur. Nieuwbouw is duurder. Dat komt omdat nieuwbouw vaak meer complex is.  

REQUEST TO REMOVEDakdekkergids.nl - De dakdekker bedrijvengids van Nederland!
https://dakdekkersgids.nl/

Wat kost een dakdekker? De kosten van een dakdekker zijn heel erg afhankelijk van de werkzaamheden die je laat uitvoeren. Voor onderhoud ligt het gemiddelde uurtarief bijvoorbeeld rond de €30,- tot €40,- per uur. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden als schoonmaken. Voor standaard kluswerk liggen de prijzen rond de €25,- tot €35 ...  

Dakdekker BredatorenstraatBredaNoord-Brabant076 808 0477 https://static.tuugo.nl/images/195/684/dakdekker_breda_.jpg https://static.tuugo.nl/images/176/740/dakdekker_breda_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.