Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Burn-out Specialist
     
 •  

  About Us

  Last van een burn-out of langdurige stress? Voel je je lichamelijk en geestelijk uitgeput? Lukt uitrusten en opladen je niet meer? Ben je constant gespannen? Heb je moeite met concentratie en laat je geheugen je in de steek?
  En heb je veel last van piekergedachten? Misschien heb je dan last van een burn-out!

  Een burn-out is een uitputtingsreactie van lichaam en geest ontstaan door vaak jarenlange roofbouw op het lichaam. Een burn-out wordt ook wel een energiestoornis genoemd en ontstaat wanneer mensen ondanks de aanhoudende stress en spanningsklachten geen hersteltijd nemen maar juist een tandje bijschakelen en stug door blijven gaan.

  Wanneer je burn-out bent geraakt ben je het stadium van overspannenheid voorbij. Alle klachten die duiden op een burn-out zijn meestal langer dan 6 maanden geleden ontstaan en gevoelens van uitputting en vermoeidheid staan sterk op de voorgrond. Herstel hiervan duurt ook langer dan herstel van overspannenheid. Van belang is dan ook hoe lang de roofbouw heeft plaatsgevonden.

  En stress kan gezond of ongezond zijn. Gezonde stress heb je bijvoorbeeld wanneer je iets spannends gaat doen, een presentatie geven, een examen. Na de presentatie of het examen is de stress verdwenen. De stress wordt ongezond wanneer er geen hersteltijd meer is na een stressvolle ervaring. Dan wordt stress chronisch en dus ongezond.
  Een burn-out wordt ook wel een energiestoornis genoemd. Een depressie wordt ook wel een stemmingsstoornis genoemd.
  Beide kunnen samengaan, maar het hoeft niet.

  Door gebruik te maken van de meest effectieve methode tegen stress en burn-out helpen wij mensen gezond te worden zodat ze weer snel op weg zijn. Met als doel om met goede zin en boordevol energie van het leven te kunnen genieten.

  Business Email : info@burn-out-specialist.nl

       |   Our company in social networks

 •  

  Opening Hours:

  Monday: 08:30 to 17:00
  Tuesday: 08:30 to 17:00
  Wednesday: 08:30 to 17:00
  Thursday: 08:30 to 17:00
  Friday: 08:30 to 17:00
  Saturday: Closed
  Sunday: Closed
 •  Evaluations of Burn-out Specialist:
 •  

  Statistics:

  33times viewed
  296times listed
  0times contacted
 
Bisschopsweg 7, 3752 LK
Show on map
id117000616642
Other search results for: Burn-out Specialist
REQUEST TO REMOVEBurn-out - Wikipedia
https://nl.wikipedia.org/wiki/Burn-out

Burn-out is een fysiologische aandoening waarbij de patiënt emotioneel en fysiek uitgeput is en weinig tot niets kan presteren. De term burn-out werd begin jaren zeventig voor het eerst gebruikt door de Amerikaanse psychotherapeut Herbert Freudenberger en Christina Maslach. De opvatting van de laatste is inmiddels dominant geworden. Burn-out bestaat in haar opvatting uit drie, min of meer samenhang… 

REQUEST TO REMOVEIk heb een burn-out | Thuisarts
https://www.thuisarts.nl/overspannen/ik-heb-burn-out

01-11-2018 · Behandeling van een burn-out door een psycholoog wordt niet vergoed. De behandeling richt zich vaak op de manier waarop u met spanning omgaat. En hoe u in de toekomst misschien anders met spanning om kunt gaan. U bekijkt ook samen welke problemen u kunt oplossen. Medicijnen helpen niet om sneller te genezen van een burn-out. 

REQUEST TO REMOVESymptomen burn-out | Lentis
https://www.lentis.nl/probleem/burn-out/symptomen/

Mensen met burn-out klachten zeggen zich vaak erg gespannen en onrustig te voelen. Je ziet als een berg op tegen werk en andere verplichtingen en hebt het gevoel dat je continu in een te hoge versnelling staat. Het gevoel dat je nog zoveel moet, maar er niets uit je handen komt, ... 

REQUEST TO REMOVEBurnout test | heb je burnoutverschijnselen door stress ...
https://www.123test.nl/burnout/

Gratis burnout test - heb jij burn out symptomen of verschijnselen van een burnout door stress bijvoorbeeld? Kom erachter met de gratis burnouttest 

Burn-out SpecialistBisschopsweg 73752 LKBunschoten-SpakenburgUtrecht06 15025367 https://static.tuugo.nl/images/700/573/burn-out_specialist_.jpg https://static.tuugo.nl/images/700/573/burn-out_specialist_.jpg
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.