Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Edit Bollensteak
     
 •  

  About Us

  Bollensteak.nl is onderdeel van Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst BV. Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst is een snel groeiend familiebedrijf dat in 2000 is opgericht. Eigenaar Paul van der Holst heeft het slagersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn vader die ook sinds jaar en dag al in de vleesverwerking actief is, nam hem als kleine jongen al mee en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. Na jaren lang in dienst te zijn bij familie en andere slagerijen besloot Paul van der Holst dat hij voor zichzelf wilde beginnen. In 2000 begon hij met een paar man personeel zijn eigen uitbeenderij. Vrijwel direct was er vraag van kennissen vanuit de Horeca of hij hen kon voorzien van vlees. Vandaag de dag bestaat het team van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst en Van der Holst – Vlees voor de Horeca uit ongeveer 40 gepassioneerde medewerkers en enkele partners. Samen doen wij ons uiterste best om het succes van deze ondernemingen door te zetten bij Bollensteak.nl, en u een uitzonderlijk stukje vlees te bezorgen.

 •  Evaluations of Bollensteak:
 •  

  Statistics:

  16times viewed
  351times listed
 
Jagtlustkade
Show on map
id117000617619
Other search results for: Bollensteak
REQUEST TO REMOVEAcceptgiro Winkels - Bestellen met acceptgiro
https://www.acceptgiro-winkels.nl/

Acceptgiro Winkels. Online winkelen gaat tegenwoordig heel makkelijk en veilig. Maar je kunt steeds vaker profiteren van het gemak van het betalen met acceptgiro. 

REQUEST TO REMOVEVoetbal in de Bollenstreek
https://voetbalindebollenstreek.nl/

Kersverse Lissenaar De Bruijn slaat tweejarige contract af in Spanje. Het is inmiddels in heel Nederland zomervakantie en massaal vinden er volksverhuizingen plaats van hordes Nederlanders die goudgeld betalen om hun heil te zoeken in warmere oorden. 

BollensteakJagtlustkadeSassenheimZuid-Holland0850601410
 
We and third party providers from us use cookies on our pages. By continuing to browse our pages you agree to that and accept our Cookie Policy.