Sluit

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Zzpotr, talent voor elke klus
     
 •  

  Over Ons

  Zzpotr, een digitale broedplaats en een deelplatform voor talent.
  Je onderneming staat in de startblokken, maar je hebt nog geen logo. Je ontwerpen zijn geweldig, maar opdrachtgevers, ho maar. Sommige dingen kun je nu eenmaal niet alleen. Je hebt een expert nodig, of een netwerk – of allebei.

  Zzpotr is een nieuwe digitale etalage voor creatief en technisch talent. Een plek waar expertise zichtbaar wordt. En dan bedoelen we ook écht zichtbaar. We hebben namelijk een zwak voor iedereen die ergens goed in is, en gunnen iedereen het netwerk dat ze nodig hebben om nóg beter te worden.

  In de Zzpotr-community werken we op aanbodbasis. Binnen een paar kliks vind je de skills die passen bij jouw klus. Een-op-een, flexibel, tegen een eerlijke prijs en in een veilige omgeving.

  Waarom? Omdat we geloven in talent. In een gevarieerd en geverifieerd aanbod. In makkelijk zakendoen, zonder poespas. In ontwikkeling en ontplooiing. En vooral in samenwerken. Want samen kom je verder.

 •  Evaluations of Zzpotr, talent voor elke klus:
 •  

  Statistieken:

  23Aantal keer bekeken
  310times listed
  0keer contact
id117000613591
Inhoud voor: Zzpotr, talent voor elke klus
Zakelijke informatie Yieldropolis Utrecht - OpenCompanies

www.zzpotr.nl. vCard. 14 dagen gratis inzicht Meer info. Of. Koop het volledige financiële rapport. Koop rapport. Bedrijfsgegevens Oprichting. 9 november 2017. 

Zzpotr, talent voor elke klusUtrecht3526 ABUtrechtUtrecht+31652396502 http://static.tuugo.nl/images/715/195/zzpotr-_talent_voor_elke.jpg http://static.tuugo.nl/images/715/195/zzpotr-_talent_voor_elke.jpg